Julmarknad i Steninge

Goodmorning raringar!

Haha, igår somnade jag kl 17 och vaknade kl 12 inatt. Kände mig lite urrig och ”av banan” igår efter vi kom hem från julmarknaden så jag skulle bara vila lite. Vilade i 7 timmar ”bara”…. haha…. Tony hade inte velat väcka mig så han och Milo hade lördagsmys utan mig. Blev så sjukt förvånad när jag vaknade, kändes som man blev blåst på en hel lördagkväll nu ju.

Somnade dessutom om igen så inatt har jag sovit ikapp kan man säga. Så skönt!

Som sagt, igår var vi till Steninge Slottslada för lite julmarknad. Så mysigt där verkligen, storgillade det massor! Man måste bara ha med sig stora plånboken för det är mycket man vill ha….

Det regnade hela vägen dit när vi satt i bilen. Men plötsligt när vi var framme slutade det. Det mesta av julmarknaden är inomhus så man behövde inte vara ute så mycket. Jag kan stå ut med gråväder värre än värst men regnet slipper jag gärna.

Ligger himla mysigt gör det och julkänslan infann sig också. Dit kommer vi nog åka fler gånger.

Såg min drömspis! Dock så vill jag ha alla detaljer i mässing. Detta är alltså en LOFRA Dolce Vita. En vacker Italiensk skapelse på hela 90 cm bredd. Två ugnar och bara sååå snygg! En dröm som sagt.

Svart flamingoskulptur som gick lös på drygt 13.000 kr. Milo var i chock över hur den kunde vara så dyr. Vi såg också en gigantisk fot, så häftig och så maffig.

Den här har ni säkert inte missat? Alla inredarinfluencers kommer nog ha den i sina fönster denna julen! Superfin.

Kamerans blixt ville inte riktigt samarbeta så lite knasiga bilder, men vi fick plats att äta på cafédelen. Brunchen var tyvärr fullbokad. Milo storgillade köttbullarna och jag och Tony åt en ceasarsallad (jag valde dock bort mycket på den).

Hejdå stenladan! Vi återkommer säkert igen. Det var väldans mysigt i alla fall.

Dagen står öppen men julkartongerna ska fram och julbelysning ska upp. ÄNTLIGEN!

Vi hörs lite senare! Julklappstipsen kommer kanske upp idag istället? Ha en mysig söndag!

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Th
Th
4 years ago

Mysigt med julmarknad! visa gärna resultatet av julstöket där hemma kram

Nästa inlägg

Saffran krämtårta

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x