6 outfits till jul

I annonssamarbete med Ellos

Nu ska du få både tips & ett toppenerbjudande på Ellos utav mig! Detta sitter lite som en smäck inför julens alla festligheter tänker jag!

Jag bjuder på 6 olika outfits att hämta inspiration ifrån, eller för alla del – sno stilen rakt av. Samtliga outfits faller mig verkligen i smaken. Jag skulle kunna fördela det på alla julmingel, adventsfiranden, julafton, juldagsfiranden och nyårsafton! Fest fest och mys…. samtidigt känna mig jäkligt fin!

OUTFIT 1) Glitterkjol // Plisserad blus // Glitterkimono

OUTFIT 2) Klänning // Skor

OUTFIT 3) Klänning (för dig som föredrar större storlekar)// Stövel

OUTFIT 4) Blus // Byxa // Skor

OUTFIT 5) Blus // Kjol // Skor

OUTFIT 6) Klänning

Samtliga outfits passar på alla tillställningar och som jag gissar kommer de dessutom sitta skönt! Ellos har ju storlekar för alla, så man behöver inte tänka att det inte ska finnas något som inte passar.

Nu är det Black Week special på Ellos som är sprängfullt av nyheter just inom kategorin fest! Erbjudandet du nu ska få är helt unikt, du får nämligen 5% extra rabatt på alla rabatter som redan finns om du anger min unika rabattkod: 405451.

Kika in på allt festfint de nu fått in på >>Ellos<<. Passa på att fynda!

Kram Nina

2
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Tidig besökare

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x