Jul hos mamma & pappa

Godmorgon!

Nu har jag varit förbi mamma och kikat på när hon börjat julpynta. Tänk att mammor alltid får det att bli sådär juligt som det är på ett julkort. Min mamma får alltid det! Känner du igen det?

Så mysigt i fönstrena. Nu bor vi ju lite annorlunda jämfört med mamma och pappa men så mysigt hon fått till det.

Själv har jag precis börjat där hemma. Nu fattas det dock lite grejer, bl a lite sladdar och lampor, så det ska jag handla och sen ska väl jag också lyckas få lite julmysigt där hemma. Ska köpa 147 förlängningssladdar och dosor då det räcker överallt.

Har just kommit tillbaka från en promenad. Så friskt i luften men grått som i en sopsäck. Alltså, snacka om grått täcke över vårt land! Hörde dock att solen skulle komma och hälsa på i helgen. Det ser jag fram emot! Mammas födelsedag på Söndag kanske blir solig.

Nu ska jag fika med min pappa här. För mig blir det en kopp te och så det här fatet.

Honungsmelon, älskar det! Så jäkla gott!

Vi hörs senare!

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Therese @bakaochlagamat
Therese @bakaochlagamat
4 years ago

Här har vi blå himmel men kaaaallt!

Nästa inlägg

Vad hände 2010?

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x