Första advent

Inlägget innehåller annonslänkar genom reklam för Lindex

Godmorgon raringar!

Hur har ni det? Hade ni en mysig första advent? Vår var mysig. Full fart kan man också säga. Jag bakade snittar hela morgonen, sen åkte vi till mamma och pappa för att fira mamma som fyllde år igår.

Traditionsenligt så tände Milo det första ljuset. Han stackars är så otroligt förkyld så han har fått stanna hemma idag och sover faktiskt fortfarande. Igår hasade han runt i sin morgonrock hela dagen, han är en livsnjutare deluxe precis som sin mamma. Hasa i morgonrock en hel dag kan vara det härligaste. Men fråga mig dag 3, då vill man bränna upp den jäkla morgonrocken på bål. Haha….det måste vara lagom av allt.

Jag bakade massa snittar på morgonen för att ge er lite inspo till julens alla mingel. Snittar är perfekta då ju och så galet gott. Kommer recept på allt det framöver.

Ja nu jädrar är ljusen tända överallt här hemma. Ska fota lite på julpiffet så jag får visa er sen. Inget speciellt men jag älskar att titta på andras julpiff hemma. Man får så mycket inspiration ju.

Ja hemma hos mamma & pappa bjöds det på skinksmörgås och fika på kalaset. Ungarna åt väl 5 mackor var tror jag. Ni vet första skinksmörgåsen för året? Hur god är inte den? Nu kommer det bli en del skinksmörgåsar fram till jul. Vi brukar köpa en liten skinka då och då och griljera och ha som pålägg under hela december.

Igår la jag upp en story på >>min Instagram<< när mamma provade kläderna jag köpte till henne i födelsedagspresent. Har fått 1000 frågor om var de var ifrån. Hon var verkligen sååå fin i kläderna! Mamma blev jättenöjd och kommer vara så fin. Mamma hade klänningen utan bandet i midjan och då blev det mer en tunika.

Leggingsen var höga i midjan, lite grövre och med en ursnygg detalj med en dragkedja längst ned vid benen.

HÄR hittar du klänningen/tunikan!

HÄR hittar du de lite grövre leggingsen som jag köpte.

Första ljuset tänt! ❤️

Jaha, nu ska jag sätta igång och baka här. Fler recept ska testas, nu ska jag baka ett nytt bröd.

Host host hörs inifrån Milos rum nu. Ska gå och krama på honom.

Hörs senare!

Kram Nina

6
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Smördegssnittar med brieostfyllning

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x