Förkylt

Godmorgon vänner!

Oj oj vad det är förkylt här hemma med minstingen. Han som fyller år imorgon och allt! Jag ska kurera honom ordentligt och hoppas alla mina huskurer gör susen för honom. Annars får vi fira honom med pompa och ståt här hemma bara.

Tanken var att vi skulle gått på nån restaurang som han skulle få välja imorgon kväll, men vi ska inte räkna ut det ännu, än finns det chans till bättring dock. Men, är han fortfarande risig så blir det pizza från favvostället, smågodis till efterrätt och så har vi bestämt två filmer som vi ska se. På söndag är det stora kalaset så då får vi slå på den stora kalastrumman då istället.

Hörni, mysigt med julstjärnorna! Så mycket stearinljus som går åt nu också är inte klokt, vi eldar ett stort paket i veckan typ.

Dags att ta tag i dagen. Har massor jag ska fixa med inför morgondagen. Vi hörs lite senare!

Kram Nina

14
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Fynd

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x