ANNONS

Omgjort i Milos rum och 11 årsdag!

/

Hej och godmorgon!

Idag är den stora dagen ÄNTLIGEN här. Vår lilla Milofis fyller 11 hela år. Tänk vad tiden går snabbt? Han var 5 nyss känns det som.

Igår fick jag en hel del gjort, bl a möblerade jag om i Milos rum och fixade lite med inredningen. Ett barns rum går ju från att vara ett bebisrum till ett tonårsrum på något vis. Milos rum har inte haft någon karaktär alls känns det som tidigare. Men så igår köpte jag nya gardiner in dit, köpte lite affischer och hyllor och gjorde lite mer myspys.

Det orangea M:et gjorde han själv på träslöjden för många herrans år sedan. Han har alltid haft det i sitt rum och jag älskar att sätta personlig prägel så. Det där M:et är något att vara stolt över!

Det blev så mysigt där inne hos honom nu. Jag satte också upp min handgjorda stjärna i hans rum. Vill du jag ska visa hur enkelt det är att göra den får du gärna klicka i hjärtat? Busenkelt är det verkligen.

På min blogg här har jag haft kategorin om Milo indelad i olika ålderskategorier. Fr o m idag ska den bara heta Milo. Det känns stort och konstigt på något vis. Är glad att barnen har fått utvecklas genom min blogg också, snacka om kul att gå tillbaka och titta på.

Nu ska jag göra en mysig ”fylla år” bricka som jag vet att han kommer uppskatta. Han älskar att fylla år lika mycket som sin mamma den där pojke . Vi får se var förkylningen tagit vägen under natten, är han så pass bra så blir det nog Pinchos ikväll. (Han har ingen feber eller så men är rejält förkyld). Annars blir det ”take away” pizza från favoritstället som Milo bestämt att han vill äta uppe vid vårt matbord på loftet, med tända ljus. Det är min pojke det. ❤️ Jag är laddad som tusan för filmerna vi ska hyra ikväll också, och så snacks och mys på det.

Grattis på 11 årsdagen vår älskade solstråle i världen. Tänk att det blev just du efter alla års kamp. Men hade vi inte kämpat och väntat så hade det aldrig blivit du. Så gissa om det var värt det?

Ditt ansikte lyser upp den mörkaste novemberdagen och ditt skratt får mitt hjärta att svämma över. En kram av dig läker allt som gör ont. Tack för att just jag fick bli din mamma och tack för att vi fick vänta, du var värd all väntan i världen.

Mamma & pappa älskar dig mer än vi kan förklara och ännu mer än det! ❤️❤️❤️

Nu ska det sjungas i högan sky! Vi hörs senare. Följ gärna min Instagramstory >>@niiinis.se<< så får ni också hänga med på kalas.

Kram Nina

2
2

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00