Vi lyckades

Hej och hallå i stugorna!

Idag har det varit födelsedag här hemma! Vi började med födelsedagssång såklart. Milo hade legat vaken i en halvtimma. Haha…det där känner man ju igen. Hur många ggr har man inte legat i timmar och bara väntat på att få den där frukostbrickan?

Jag smög upp och slog in hans present. En stor kartong med den där ratten som stod högst upp på önskelistan.

Köpte en liten bit prinsesstårta till frukost och så fick han festa till det med Nutella på mackan.

Gissa hur glad han blev över sin födelsedagspresent? Lyckan i det lilla ansiktet gick inte att ta miste på! Ibland blir det så jädra bra alltså.

Annat var det ett år då vi köpte en Ariel Barbie som kunde simma till Tonys brorsdotter. När hon öppnade sin present så mumlade hon knappt hörbart: ”Jag har en mycket bättre sån här hemma”. Hahaha….. då har man lyckats va? Hahaha! Fifasen som vi skrattat åt det där alltså. Inte kul när man misslyckas så fatalt med en present. Haha…kändes som man vill ta den jäkla Barbien och kasta ut den från fönstret, eller hoppa på den.

Nähä, nu ska vi dra igång filmen här hemma. Chips och godis är uppdukat, Milo har pizzan i magen och födelsedagsmyset kan börja.

Ha en fin kväll!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Johanna e
Johanna e
4 years ago

Dethär med presenter alltså Jag har en fyraåring som önskade sig en Paw Patrol buss förra året. Men hans morbro hörde fel och köpte Paw Patrol båt. Så när sonen öppnar sista stora julklappen och ser att det är en båt istället så säger han högt ”jag önskade mig inte denna” skämdes så jag höll på att dö, otacksam unge alltså

niinis
niinis
Reply to  Johanna e
4 years ago

HAHAHA! Ungar är så jäkla härliga, snacka om att säga exakt vad man tycker!

Nästa inlägg

Gillar du att måla naglarna? SE HIT!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x