Sista dagen i skolan

Idag är det äntligen fredag hörni! Jag kan knappt fatta att jullovet är här, äntligen ska Milo få vara ledig och ”Mellan” får också lite julledigt efter att tappert ha jobbat nu hela hösten.

Så glad och så pepp i morse när han gav sig iväg med sin pappa. Dom ska ha dansuppvisning idag men inte för föräldrar. Jag saknar den perioden i livet när vi föräldrar fick komma och titta på allt – nu är det bara på sommarlovet som vi får göra det!

Jag ska skriva färdigt listorna idag och göra Jansson till julafton. Sedan hinner jag nog några efterrätter till till julafton. Något som ska bli extra spännande är att jag ska göra julskinka och sill av kålrot och zucchini. Ämen gud så spännande, hur kommer det ens smaka? Jag blir så nyfiken! Så pepp faktiskt att testa faktiskt.

Nähe! Dags att klä på sig och dra och handla lite. Vi hörs lite senare!

Kram Nina

 1. Anna skriver:

  Nja..du gör inte skinka o sill av grönsaker .., du ersätter det el kompliterar

  1. niinis skriver:

   Ja men det förstod du väl att det var så jag menade!

 2. al68 skriver:

  Jag skall testa att göra ”julskinka” av rotselleri, finns recept på mathem. Förra året gjorde jag ”sill” av tofu, blev kanon bra. Ha en fin dag

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..