Sista dagen i skolan

Idag är det äntligen fredag hörni! Jag kan knappt fatta att jullovet är här, äntligen ska Milo få vara ledig och ”Mellan” får också lite julledigt efter att tappert ha jobbat nu hela hösten.

Så glad och så pepp i morse när han gav sig iväg med sin pappa. Dom ska ha dansuppvisning idag men inte för föräldrar. Jag saknar den perioden i livet när vi föräldrar fick komma och titta på allt – nu är det bara på sommarlovet som vi får göra det!

Jag ska skriva färdigt listorna idag och göra Jansson till julafton. Sedan hinner jag nog några efterrätter till till julafton. Något som ska bli extra spännande är att jag ska göra julskinka och sill av kålrot och zucchini. Ämen gud så spännande, hur kommer det ens smaka? Jag blir så nyfiken! Så pepp faktiskt att testa faktiskt.

Nähe! Dags att klä på sig och dra och handla lite. Vi hörs lite senare!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
al68
al68
4 years ago

Jag skall testa att göra ”julskinka” av rotselleri, finns recept på mathem. Förra året gjorde jag ”sill” av tofu, blev kanon bra. Ha en fin dag

Anna
Anna
4 years ago

Nja..du gör inte skinka o sill av grönsaker .., du ersätter det el kompliterar

niinis
niinis
Reply to  Anna
4 years ago

Ja men det förstod du väl att det var så jag menade!

Nästa inlägg

Saffranscheesecake med glöggtäcke

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x