Heeej!

Godmorgon vänner!

Nu har det firats jul, ända in i kaklet har det firats. Jag har haft så mycket med allt så jag har inte ens hunnit in hit för att uppdatera er om allt.

Vi har haft en alldeles underbar jul med nära och kära, just så som man vill ha det. Är verkligen så tacksam och lycklig över alla dom i mitt liv.

Senare idag ska jag sätta mig vid datorn och lägga in alla bilder och så ska jag blogga om allt. Men fram tills dess så ska jag faktiskt bara vara. Ligger fortfarande i sängen och känner mig lite utpumpad på något sätt…. så typiskt HSP personer att bli så efter en hektisk period. Ska hasa runt i mysbrallan idag, kolla serier, äta, kolla film och bara mysa. Så får det bli…

Vi hörs lite senare igen, ville bara kika in och säga hej! Hoppas ni haft en underbar julafton.

Kram Nina

3
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Img 7178.jpg

Nästa inlägg

Rester av julskinka – Skink och parmesanfylld potatis

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x