Prisvärd makeup

Innehåller annonslänkar genom reklam för NordicFeel

Dags för lite prisvärda tips på skönhet. Nu är det ju ”mellandagar” med allt vad det innebär. Här nedan visar jag några favoriter som jag använder.

Makeup Revolution Ultra Eyeshadow Palette

En av mina absoluta favvopaletter med riktigt bra skuggor. Färgerna ger bra med pigment som ni kan se här ovan. En prisvärd palette som jag haft jättemycket användning av. Känns som den verkligen har alla färger man kan tänkas vilja använda, både med lite pärlemor i och också helt matta.

De har massa fler paletter ifrån just Makeup Revolution, t ex den HÄR som är nedsatt med 25% just nu.

Den HÄR är också nedsatt med 25%.

Den HÄR är också nedsatt med 25%.

Nästa favorit som jag tänkte tipsa om är mitt contouring-stick. Har snart använt upp mitt så det är dags att beställa nytt. Detta formar man ansiktet med på ett otroligt sätt faktiskt.

Du hittar sticket HÄR, 30% rabatt just nu. Jag har nr: 3. Contourstick använder jag EFTER jag har haft på foundation.

Många frågar ofta vilken foundation jag använder, jag varvar mellan den HÄR som jag har just nu från Bare Minerals (Butterscotch heter den jag har), en från Lancome (Beige Doré) och en från Sensai (Natural Beige). Den jag har nu (Bare Minerals) är grym! Vårdande, utslätande och så skön på.

Sist men inte minst vill jag tipsa dig om de (enligt mig) bästa sminkborstarna som finns! Märket är Real Tecniques (< länk till alla borstar) och är grymt bra. Jag har samlat på mig nu så jag har en hel del av dessa sminkborstar. Håller i en hel evighet om man vårdar dom, ska erkänna att jag inte gör det särskilt bra och de håller ändå.

Med sminkborstar får du bättre resultat, alltid skulle jag säga. Så har du inga än tipsar jag verkligen om att skaffa.

Det var dagens skönhetstips! Hoppas du ska bli lite inspirerad.

Kram Nina

6
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Linda
Linda
4 years ago

Vad hette din favo resturang i Örebro? Minns ej…

niinis
niinis
Reply to  Linda
4 years ago

Amici heter den, Mojo är fantastiskt också!

Linda
Linda
Reply to  niinis
4 years ago

Tack ❤️❤️❤️

marfo
marfo
4 years ago

Hej!! Jag har köpt conourstiftet och nu när jag går tillbaka för att se hur du har använt det i ansiktet ser jag att du även har en ljusare nästan vit ton, vad är det för nåt?
Hur gör du för att ”dutta” ut contourstiftet, för du får verkligen ut det mörka fint.
Tack för en bra blogg!
Kram

niinis
niinis
Reply to  marfo
4 years ago

Jag har en concealer från Helena Rubinstein som är nästan helt vit. Sedan använder jag en contouringborste från Real Techniques. Tack för du läser! ❤️

marfo
marfo
Reply to  niinis
4 years ago

Åhh, Tack för svar! ❤️❤️❤️❤️

Nästa inlägg

Nyårsmiddag – 3 rätters middag

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x