Stockholmstrip

Innehåller reklam och annonslänk för Ellos & Love Forever

Vaken mitt i natten här….. nåväl, har redan sovit 4 timmar och tänkte att jag måste uppdatera innan jag somnar om.

Stövletter // Leggings (Fake skinn) // Topp (slut) // Kavajcardigan (slut)

Idag for vi iväg mot Sthlm. Jag skulle byta en julklapp nämligen. Jag fick ett par stövletter av Tony i julklapp, svinsnygga men för stora och samtidigt för trånga i fram. Fanns inte i mindre storlek så då valde jag ett par andra skor istället.

ÄLSKAR! Finns HÄR (halva priset just nu).

Efter vi bytt skorna så for vi iväg till Östermalmsgallerian för att äta. Vi gick länge omkring och kikade bland diskarna, så otroligt mycket gott. Jag ville köpa en hummer men kände att vi hade länge kvar innan vi skulle vara hemma. Jag är ju löjlig sådär med att saker blir gammalt eller dåligt, helst skaldjur.

Vi åt sedan på Tysta Marie. En varsin supergod plocksallad till mig och Tony och Milo åt köttbullar. Alla tyckte det var gott!

Efteråt gick vi in och köpte lite snacks till hemfärden. Nötter och Loka Crush till Milo, Tony tog en Loka Crush med banan och jag min craving: Saltade kokoschips och Mangobollar från Smiling.

Resten av kvällen har tillbringats i soffan. Imorgon ska vi till våra vänner Nilla & Magnus och fira nyår. Ska bli så trevligt. Vi lagar maten ihop och sen ska det mysas järnet. Jag kommer vara trött som en gnu av att vara uppe så länge men jag får sova på nyårsdagen sen.

Nu ska jag sova igen, natti natti!

Kram Nina

7
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Kärleksförklaring

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x