Jag älskar deg

Gokväll i stugorna!

Just kommit hem från MOS. Åkte med Mellan och med Milo på en liten tur. Det var sån skillnad på folk jämfört med sist när jag var där dagen innan julafton. Liiiite skillnad… haha!

Milo fick gå lös i Game Zone, kul avslutning på ett härligt jullov. Håller man inte i plånkan där inne så blir man ruinerad. Så mycket kul för ungar där inne. Vi har ganska så nyligen upptäckt det stället…. man får vara glad för att vi drog ut på det kanske?

Trööööött mami! Varit vaken 19 timmar snart….vet inte ens hur jag ska orka upp härifrån för att tvätta av mig smink och att äta? Såg att månen såg oroväckande ”full” ut….

Fiskade fram månkalendern och mycket riktigt…. 91% full inatt är den. I övermorgon är den full. Nätterna innan brukar faktiskt vara jobbigast för mig så det ska bli intressant hur det blir inatt?

Är du känslig för fullmåne? Känner du av det alls? Tony känner inget av den, inte ens om den skulle ramla ned i huvudet på honom skulle han känna av den. Haha…. huset skulle kunna rasa och han skulle snarka vidare och dregla lite i kudden. Jag minns när jag hade mina riktigt svåra sömnproblem, då fanns det nätter som jag nästan ville fläppa honom i bakskallen och sen låtsas som ingenting när han vaknade. Haha! Det blev nästan ett irritationsmoment att han kunde snarka och dregla och inte jag, nä själv låg jag med globögon och glodde ut i mörkret och hade tappat räkningen på fåren för längesedan. Fifasen, såna sömnproblem vill jag aldrig mer ha!

Hon den här sitter och hökar på sängplats på min mage, det vet jag. Hon håller sig tillräckligt nära och när jag är som minst beredd så slår hon till. Då börjar hon trampa på min mage för att slutligen få den skönaste platsen medan jag ligger på en 20 cm bred plats.

Idag bakade jag bl a detta bröd. Den gamla hederliga hönökakan. Men wow – hur gott är det här egentligen? Imorgon ska du få recept på den.

Alltså vet ni? Jag har en riktigt konstig relation till deg. Jag typ ÄLSKAR deg. Att få se en jäst deg gör mig lycklig på riktigt. Att få knåda den med händerna – ÄNNU lyckligare. Att en deg kan få en lycklig liksom? Det måste ju ändå vara ett rätt märkligt beteende? Haha…. Jag kan se fram emot när jag ska få baka bullar eller bröd bara för degen. Älskar deg!

Hepp, nu är maten klar. Ha en fin kväll nu. Håll tummarna för oss att vi inte vänt på dygnet föööör mycket, Milo ska upp till skolan och Mellan till jobb på skolan. Heja oss – we can do it!

Kram Nina

68
Subscribe
Notify of
guest

12 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Marianne
Marianne
4 years ago

Känner igen detdär med att bli lycklig över en jäsdeg ha en skön kväll o hoppas du får sova gott

niinis
niinis
Reply to  Marianne
4 years ago

Så härligt att höra att vi är fler!

Sophia
Sophia
4 years ago

Jag sover också som sämst innan fullmåne men jäklar i gatan så skönt jag sover när det har varit fullmåne =) min gubbe är likadan, påverkas inte av månen, snarkar sig igenom nätterna och somnar så fort huvudet landar på kudden.. man blir galen…

niinis
niinis
Reply to  Sophia
4 years ago

Men alltså karlar! Kan bli galen på det där… ja och nu ligger jag här vaken och gissa vem som snarkar gott bredvid?

Agneta
Agneta
4 years ago

Ja men det är så sant.Är alla män så.Min man skulle nog kunna stå upp och sova.Jag har varit sjuk i en vecka,jättehög feber och samtidigt inte kunnat sova,fast jag behövt och så ligger mannen bredvid och snarkar så gott.Då vill man nästan poka dem ha,ha.Men jag märker inte av fullmåne.
Kram

niinis
niinis
Reply to  Agneta
4 years ago

Visst vill man göra nånting så man kanske står deras goda nattsömn när en annan inte kan…. haha, gud så elak man är!

Hoppas du kryar på dig nu!

Kram ❤️

Jeanette
Jeanette
4 years ago

Åh nej, inte fullmåne. Kan inte sova då och samma här, mannen snarkar bredvid. Strongt att du kan låta bli allt gott du bakar! Jag är sååå dålig på att baka. Måste våga testa.

niinis
niinis
Reply to  Jeanette
4 years ago

Män snarkar nästan alltid känns det som.

Men gud, jag måste få dig att baka! Det är det härligaste som finns. Börja med en kaka, sen kommer du vilja fortsätta, jag lovar. Du lär dig med tiden också.

Testa den här: https://niiinis.se/2019/09/27/snabbkaka/

Berätta sen hur det gick!

Kram

Linda B
Linda B
4 years ago

Sover BÄTTRE vid fullmåne. Som om jag vore medvetslös. Slår nästan aldrig fel. Kram

niinis
niinis
Reply to  Linda B
4 years ago

Du är knasig!

Spindelulla
Spindelulla
4 years ago

Mycket härliga recept i din blogg =)

niinis
niinis
Reply to  Spindelulla
4 years ago

Tack!

Nästa inlägg

SWEET HARICOT VERTS RÖRA

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x