ANNONS

Jag älskar deg

/

Gokväll i stugorna!

Just kommit hem från MOS. Åkte med Mellan och med Milo på en liten tur. Det var sån skillnad på folk jämfört med sist när jag var där dagen innan julafton. Liiiite skillnad… haha!

Milo fick gå lös i Game Zone, kul avslutning på ett härligt jullov. Håller man inte i plånkan där inne så blir man ruinerad. Så mycket kul för ungar där inne. Vi har ganska så nyligen upptäckt det stället…. man får vara glad för att vi drog ut på det kanske?

Trööööött mami! Varit vaken 19 timmar snart….vet inte ens hur jag ska orka upp härifrån för att tvätta av mig smink och att äta? Såg att månen såg oroväckande ”full” ut….

Fiskade fram månkalendern och mycket riktigt…. 91% full inatt är den. I övermorgon är den full. Nätterna innan brukar faktiskt vara jobbigast för mig så det ska bli intressant hur det blir inatt?

Är du känslig för fullmåne? Känner du av det alls? Tony känner inget av den, inte ens om den skulle ramla ned i huvudet på honom skulle han känna av den. Haha…. huset skulle kunna rasa och han skulle snarka vidare och dregla lite i kudden. Jag minns när jag hade mina riktigt svåra sömnproblem, då fanns det nätter som jag nästan ville fläppa honom i bakskallen och sen låtsas som ingenting när han vaknade. Haha! Det blev nästan ett irritationsmoment att han kunde snarka och dregla och inte jag, nä själv låg jag med globögon och glodde ut i mörkret och hade tappat räkningen på fåren för längesedan. Fifasen, såna sömnproblem vill jag aldrig mer ha!

Hon den här sitter och hökar på sängplats på min mage, det vet jag. Hon håller sig tillräckligt nära och när jag är som minst beredd så slår hon till. Då börjar hon trampa på min mage för att slutligen få den skönaste platsen medan jag ligger på en 20 cm bred plats.

Idag bakade jag bl a detta bröd. Den gamla hederliga hönökakan. Men wow – hur gott är det här egentligen? Imorgon ska du få recept på den.

Alltså vet ni? Jag har en riktigt konstig relation till deg. Jag typ ÄLSKAR deg. Att få se en jäst deg gör mig lycklig på riktigt. Att få knåda den med händerna – ÄNNU lyckligare. Att en deg kan få en lycklig liksom? Det måste ju ändå vara ett rätt märkligt beteende? Haha…. Jag kan se fram emot när jag ska få baka bullar eller bröd bara för degen. Älskar deg!

Hepp, nu är maten klar. Ha en fin kväll nu. Håll tummarna för oss att vi inte vänt på dygnet föööör mycket, Milo ska upp till skolan och Mellan till jobb på skolan. Heja oss – we can do it!

Kram Nina

12
18

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00