ANNONS

Hur kan man ta död på den

/

Gokväll i stugorna!

Här har vi just kommit hem från affären och Milos träning. Galen tid för träning kan man tycka men det är dessa konstiga tider som fördelas ut på kidsen.

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Idag ringde Thedde och undrade om vi skulle äta lunch? Jag stod just och lagade mat till mig själv men jag åt snabbt och sen följde jag med och drack te. En sån chans kan man ju bara inte missa, häng med sin utflyttade unge. ❤️

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Han är en busy man och blir uppringd mest hela tiden men vi hann prata länge ändå. Ibland förundras man över vilka barn man skapat? Han är liksom en vuxen man nu som är en jädrans duktig tränare i innebandy. Jag har ju själv spelat på elitnivå och det är verkligen så spännande att lyssna på hans olika strategier och tanke bakom. Ibland önskar jag att han varit den tränaren till mig, det hade varit häftigt!

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Milo härmar Theddes fotopose. Det fick han igen för sen när Thedde körde ett trick på honom och lindade fast honom runt en lyktstolpe. 😂 Kolla min story så fattar ni.

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Här hemma behövdes ingen ny fredagsbukett då förra fredagens liljor från Hötorget fortfarande är hur fina som helst. Har fördelat ut dem i vaser här och där. Så fint!🥰

Jag blir lycklig på riktigt av blommor. Det är något speciellt med en fin bukett blommor hemma. Helst i många vaser lite runtom. Sååå trevligt. På sommaren när man kan plocka in pioner och annat från trädgården, ja men det är ju magiskt. Dock så är jag kass på blommor. Annat är det med svärmor t ex, och mamma. Min svärmor kan man fråga om vilken blomjäkel som helst så vet hon namnet på den, och hur den ska skötas. Mamma har jag aldrig sett en vissen blomma hos, jo… när jag vattnat blommorna hos dem på sommaren när dom är bortresta. Då jäklar är det visset. 😂

Jag kan beundra gröna fingrar. Mina är typ röda – förmodligen giftiga också. Just nu håller jag på att ta död på en fredskalla – hur nu det ens är möjligt? Det ska typ inte gå att ta död på en sån. 🙈 Tur man är bra på olika saker hörni.

Jaja, nu ska vi äta äntligen äta här hemma. Ha nu en fin kväll raringar.

Kram Nina

3
42

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00