Njut av Söndag

Morning!

Sköna Söndag är här. En dag en del inte gillar alls och en del tokgillar. Länge var Söndag en dag som kantades av ångest, en ”pre-Måndagsångest” dag. Hur dumt? Att låta en hel ledig dag kantas av ångest för en annan dag? Ja men hur dumt som helst. Att förstöra en ledig dag med ångest för en annan är ju upplagt för att liksom oroa sig i onödan.

Vi bestämde oss tillsammans för att verkligen ta tillvara på Söndagar. Göra något bra av det. Ofta gör vi små utflykter på Söndagar, eller hälsar på våra föräldrar, går på bio, bowlar, kikar in på IKEA eller ett annat köpcentrum, åker till en annan stad och äter lunch eller fikar. Det finns mycket mys man kan göra på en Söndag. Ofta så startar jag dagen med att baka något, t ex bröd till söndagsfrukosten vid TV:n. Jag vill också införa Söndagsmiddag hemma hos oss, kanske inte varje men någon i månaden. Förra söndagen var hela konkarongen här och det var ju hur mysigt som helst.

När vi bara bestämde oss för att Söndag skulle bli en mysig dag som man tar tillvara på så blev bådas vår ”Söndagsångest” så mycket bättre.

Så vad gjorde vi igår?

Igår for hela konkarongen iväg på kalas hos exet Magnus. Vädret var fifty shades of grey och vi hade tillbringat hela dagen hemmavid så det var skönt att komma ut lite.

Världens ”flösch de luxe” kort! 😇 Hann inte kvista förbi och köpa ett kort så fick bli ett ”skriva själv som på förskolan” kort istället. 😂

I present fick han en påse Dallasbullar och ett litet kort med en utmaning som vi pratat om att vi ska göra ett tag. Vi har nämligen pratat om att bowla någon kväll, jag är vinnarskalle nummer ett, Tony tycker det är skitkul o bowla och dom båda tyckte det lät som en god idé. Sagt och gjort, vi bjuder med oss han och hans fruga på en helkväll med mat och bowling. Sånt tycker jag är en perfekt present att ge bort. Det är så svårt att köpa något till nån som har det mesta, då är upplevelse en perfekt present.

Det blev en mysig eftermiddag med hela gänget. Sen bar det av hemåt och fortsätta mysa framför TV:n.

Idag är det kalasdag igen, min Marias pojke fyller 12. Först väntar fotbollsträning för Milo, säsongen är som sagt så smått igång. Han har varit superduktig med sin löpning den här veckan. 2 vändor på 2 respektive 3 km. Sen fysträning i fredags och idag fotbollsträning. Känner en viss press att komma igång jag med. 😉 Nästa vecka ska jag ta tag i lite styrketräning och fortsätta med mina promenader.

Ha en fin Söndag om du inte kikar in mer idag. Njut av dagen! ❤️

Kram Nina

57
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Skogaholmslimpa

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x