Överraskning igår

Goooodmoooorning!

Igår sades det vara årets deppigaste dag. Måndag, fortfarande några dagar kvar till lön, långt kvar till våren sägs vara anledningen. Men ska vi vara riktigt ärliga så borde det ju vara idag som är den deppigaste dagen, tisdagar är inte så sexiga om ni frågar mig? Haha…. nä nu ska jag inte spä på det mer. Det handlar ju också om inställning, ellerhur? Bestämmer man sig för att det ska vara en deppig dag så kommer det ju garanterat att vara det, bestämmer man sig däremot för att man struntar i vad allt med deppigt heter och försöker se det positiva i precis allt så kommer man garanterat att INTE ha årets deppigaste dag. Det tror jag på. Tankens kraft är så jädra stark, och ditt mindset påverkar precis allt!

Igår fick den här filuren sluta skolan lite tidigare då överraskningskalas väntade. Min gudmor fyllde år igår och vi åkte hem till henne i Sthlm för att överraska henne.

Snacka om snopna vi blev när hon inte var hemma! 😅 Det blev lite antiklimax av det hela. Stå där bakom hennes dörr med pickande hjärta och plinga på, sen öppnar hon inte. Piiiiuuuh…. luften bara går ur ju. Haha…. Det visade sig att hon brassat in till stan för att handla. Dock så avslöjade inte mamma att jag och Milo var med, så överraskning med lite gråt i ögonvrån när hon fick se att vi också var med blev det. Moster är den släkting som står mig allra närmast, hon är en i familjen.

Vi måste dock ses oftare! Igår bestämde vi det, minst en gång i månaden ska vi få till det. Nu står på tur att jag ska bjuda in till Söndagsmiddag. Då måste min kusin och sambo också med.

Inte beredd men det är så man måste knäppa bilder på min moster.

Det blev prinsesstårta-fika till Milos förtjusning, det absolut godaste han vet är just prinsesstårta. Moster fick en råsaftcentrifug i present och så bakade jag 2 bröd till henne också. Igår kväll hade hon tagit en kvällsmacka och sms:ade mig att det var helt i hennes smak! Så kul när det uppskattas. ❤️

Haha, farsan med luren. Efter att iPhone kom in i deras liv med Facebook och Instagram sitter dom också såhär ibland. 😂 Jag är så glad för det faktiskt. Jo men mamma o pappa är ju från norra Finland och idag har de fått kontakt med gamla bekanta, klasskamrater, lumpenpolare och släktingar genom dessa sociala medier. Jag minns att jag tjatade hål i huvudet på dom att de skulle skaffa Facebook. Det tog tid men till slut så. Å tänk, nu har de bestämt träff med folk och lyckas hålla kontakt med allt o alla på det här sättet.

Nu ska jag smyga upp i ottan här, Stockholm väntar för oss idag. Vi hörs lite senare.

Kram Nina

60
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lillan
Lillan
4 years ago

Så nyfiken hur det går med din utbildning 😀 när räknar du med att vara klar? lycka till

niiinis
niiinis
Reply to  Lillan
4 years ago

Tog en liten paus i december men ska komma igång igen så småningom. Har lite mycket just nu men siktar på att komma igen snart igen.

Åsa
Åsa
4 years ago

Vad trevligt, jag och Sami kommer gärna på middag! Kram Åsa

niiinis
niiinis
Reply to  Åsa
4 years ago

Åsa! Ni är såååå välkomna! ❤️

Nästa inlägg

Smördegssemlor med vaniljkräm

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x