ANNONS

Lyckligt lottade

Godmorgon!

Ja men sådär ja, nu har vi suttit här och jobbat ett tag jag och min karl. Vi har båda jobb där vi båda kan jobba hemifrån, Tony gör ca 2-3 dagar i Sthlm med möten, resten jobbar han hemifrån. Ibland sitter vi hemma, ibland tar vi oss ut och jobbar. Som idag….

Copyright 2020. All rights reserved.

Copyright 2020. All rights reserved.

Idag sitter vi på Café Systrar Två och jobbar. Jag ska strax in med ett nytt gottigt recept, ska svara på massa mejl och sen har jag ett samarbete som det ska in ett utkast på idag.

Copyright 2020. All rights reserved.

Copyright 2020. All rights reserved.

Då Tony har ett av världens bästa jobb har de också schemalagt med 2 friskvårdstimmar på arbetstid i veckan så drog vi och tränade efter vi lämnat Milo i morse.

Ja, han har 2 friskvårdstimmar på arbetstid förutsatt att de använder den tredje som ska vara på fritiden. Hur bra morot? Självklart gör man den tredje då känner jag. Nu gör ju Tony både 3-4-5 och ibland 6 timmar på en vecka, så han tränar ju galet mycket. Han mår så bra av sin träning och han är verkligen en annan människa idag. Blir så pepp av honom.

Nu ska jag fortsätta jobba vidare här, vi hörs sen igen!

Kram Nina

4

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00