Lyckligt lottade

Godmorgon!

Ja men sådär ja, nu har vi suttit här och jobbat ett tag jag och min karl. Vi har båda jobb där vi båda kan jobba hemifrån, Tony gör ca 2-3 dagar i Sthlm med möten, resten jobbar han hemifrån. Ibland sitter vi hemma, ibland tar vi oss ut och jobbar. Som idag….

Idag sitter vi på Café Systrar Två och jobbar. Jag ska strax in med ett nytt gottigt recept, ska svara på massa mejl och sen har jag ett samarbete som det ska in ett utkast på idag.

Då Tony har ett av världens bästa jobb har de också schemalagt med 2 friskvårdstimmar på arbetstid i veckan så drog vi och tränade efter vi lämnat Milo i morse. Ja, han har 2 friskvårdstimmar på arbetstid förutsatt att de använder den tredje som ska vara på fritiden. Hur bra morot? Självklart gör man den tredje då känner jag. Nu gör ju Tony både 3-4-5 och ibland 6 timmar på en vecka, så han tränar ju galet mycket. Han mår så bra av sin träning och han är verkligen en annan människa idag. Blir så pepp av honom.

Nu ska jag fortsätta jobba vidare här, vi hörs sen igen!

Kram Nina

94
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Elin
Elin
4 years ago

Hur har det gått för Tony? Är han anmäld till något lopp? För visst skrev du om hans träning och målsättning för ett tag sedan?

niiinis
niiinis
Reply to  Elin
4 years ago

Nej inte anmäld till något lopp ännu, men lite senare i vår. 🙂

Yvette
Yvette
4 years ago

Vad är det han jobbar med ?

niiinis
niiinis
Reply to  Yvette
4 years ago

Han jobbar som säljare.

Nästa inlägg

Köttfärsbiffar med rostad potatis och krämig gräddsås

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x