Skönhetstips

Innehåller annonslänkar genom reklam för NordicFeel

Ja här står jag och har just slarvlockat håret lite för dagen. Jag brukar göra det när jag tvättar håret, ja om jag känner för lite lockigt då såklart. Håller i en hel evighet gör det också. Skriver om det lite längre ned i inlägget, men först lite annat smått och gott.

Tänkte tipsa dig lite. Alltid efter min dagkräm och ögonkräm har jag på denna fantastiska kräm. Egentligen kallas den för Askungekrämen.

Såhär står det om produkten: Ger ett exceptionellt skönhetslyft och eliminerar alla tecken på trötthet. Ansiktsdragen ser genast piggare, mjukare och ungdomligare ut. Ger ett långvarigt och otroligt vackert makeup resultat. Idealisk som primer om du har en lång arbetsdag framför dig, eller som uppfräschare innan du går ut på kvällen.

Denna använder jag alltid under min foundation. Funkar så jäkla bra + att den gör ett grymt jobb som primer. Du hittar den HÄR.

Min favoritpryl när det kommer till skönhet är denna lilla goding! Har skrivit om den förr och kommer fortsätta då jag är så himla nöjd med den! Foreo Luna Mini (25% rabatt nu) som ger dig babyface genom att rengöra skonsamt och på djupet. En av pojkarnas acne blev bra när han började tvätta sig med denna. Min hud är flawless när jag är duktig att använda den morgon och kväll.

Min ansiktstvätt är ju denna! Numera köper jag den som är på en halvliter och den räcker i en hel evighet. Min som jag har nu köpte jag för flera månader sen och då är vi fler som använder den och det är massor kvar. Bästa bästa bästa ansiktstvätten! HÄR hittar du den (15% rabatt nu). Torkar inte ut, löddrar som en tvål men är ingen tvål, mjukgörande, lugnande och vårdande.

Ni är många som brukar fråga mig om hur jag gör mina lockar. Jag kör antingen plattångslockar med GHD IV styler, eller så kör jag lockar med min GHD curve wand, bästa bästa jag haft dessa två. Aldrig varit så nöjd med en plattång och locktång någonsin. Om du går i tankarna att investera i en sån så passa på nu när det är 25% rabatt på dem just nu!

De GHD tängerna jag har värms upp på bara några sekunder, är specialgjorda för att slita så lite som möjligt på håret och sen håller det i en hel evighet. Kanske tror ni att jag lockar håret varje dag när jag har lockigt? Nope, räcker med en gång varje gång jag tvättar det typ. Helt galet men det är helt sant.

Tänkte visa dig hur jag gör mina lockar med respektive plattång och locktång.

Med plattången så tar du en slinga och kniper den med plattången, sedan vrider du den ett helt varv medan du drar den utåt ifrån dig.

Blir såna här lockar av plattången. Jag upplever dem mer lockiga, tänk dig lite korkskruvsaktigt. Dock så brukar jag dra över dem med plattången så de plattas ut lite.

Med locktången så virar man på håret. Håller den så i ca 12-15 sekunder och släpper.

De lockarna blir mer vågiga och naturliga skulle jag vilja säga.

Detta är locktångslockar som jag slarvigt bara lockade ihop. Blir som att håret får lite fall liksom. Håller i en hel evighet, ja om du inte går i regnet såklart. GHD är lite dyrare men så värt det, de är verkligen top notch bäst på marknaden! Så nöjd är jag.

Japp, där fick du lite tips på lite erbjudanden också! Ha nu en fortsatt trevlig dag så hörs vi senare.

Kram Nina

46
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Vinkar från Sälen

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x