Doftade gott hemma

Innehåller annonslänkar för Åhléns

Home sweet home!

Ja då var man hemma igen efter en superfin helg i Sälen, jag håller redan på att boka nästa vistelse. Som vi älskar skidåkning, fjällhäng och hasa runt i understället med mosiga röda kinder och spaghettiben. Finns det något ljuvligare?!

Idag bestod dagen av att handla, kylen gapade nämligen tom här hemma så nu är den fylld till beredden. Jag jobbade massa igår och så hann jag med mysigaste konpisdejten.

Det var så roligt för när vi kom hem från fjällen så tyckte jag det doftade så gott här hemma. Tänkte att ”Mellan” säkert duschat innan han åkte. Men….haha, jag verkar ha minne som en guldfisk! Hade ju helt glömt att jag precis innan vi åkte köpte denna rumsdoft från Rituals, doften heter Savage Garden och är verkligen helt ljuvlig, finns HÄR! Den finns i en jätteflaska också men eftersom jag ville kolla om jag gillade doften så testade jag denna lite mindre först.

Dom säger att doften ska räcka i 2 månader. För att få lite mer doft ifrån pinnarna kan man vända några av dem, sen fortsätter man så lite då och då. Nästa gång ska jag garanterat köpa den stora, den doftar uppemot 10 månader! Otroligt ju! När jag stod i butiken så var det en kvinna som berättade att hennes hade hållit sig i ett helt år.

Ska berätta mer om kompisdejten senare. Önskar dig en fin Tisdag så hörs vi senare.

Kram Nina

34
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Img 6049.jpg

Nästa inlägg

Kycklingpanna

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x