ANNONS

MAGPLASK

/

Ja men sånt jädra magplask! Jag hittade nämligen barstolar till vår köksö. Vi har ju en jättestor köksö som funkar som matbord. Ja men så hittade jag jättefina barstolar, precis såna som jag letat efter, dessutom till ett superbra pris. Ringde kundtjänst och fick lägga undan 4 i Strängnäs och 2 i Västerås.

När Tony kom hem från jobbet så åkte vi. Först till Strängnäs, frid och fröjd, 4 stolar i bagaget. Sedan vidare till Västerås, men där fanns ju inga även om jag lagt undan tidigare på dagen. Vi hade ju betalat också, så vi fick pengarna tillbaka och så åkte vi hem med bara 4 stolar. Jag var mest lycklig över att inte behöva sitta på taket då jag fick plats. Imorgon gör jag ett nytt försök…. eller inte….

Copyright 2020. All rights reserved.

Jo men Tony började sätta ihop stolarna här när vi kom hem. Vet ni vad jag upptäckte? Dom är för höga! Nämen jag skulle kunna börja gråta…. på riktigt! Sånt jäkla meck att få hem och sen är dem för höga! 🤦🏻‍♀️

Så nu är frågan? Ska man försöka åka till någon som kan kapa dem eller ska jag lämna tillbaka?

Äsch, nu tar jag kväll och lägger mig raklång på soffan och surar. 😉

Ha en fin kväll! Kram Nina

5

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00