MAGPLASK

Ja men sånt jädra magplask! Jag hittade nämligen barstolar till vår köksö. Vi har ju en jättestor köksö som funkar som matbord. Ja men så hittade jag jättefina barstolar, precis såna som jag letat efter, dessutom till ett superbra pris. Ringde kundtjänst och fick lägga undan 4 i Strängnäs och 2 i Västerås.

När Tony kom hem från jobbet så åkte vi. Först till Strängnäs, frid och fröjd, 4 stolar i bagaget. Sedan vidare till Västerås, men där fanns ju inga även om jag lagt undan tidigare på dagen. Vi hade ju betalat också, så vi fick pengarna tillbaka och så åkte vi hem med bara 4 stolar. Jag var mest lycklig över att inte behöva sitta på taket då jag fick plats. Imorgon gör jag ett nytt försök…. eller inte….

Jo men Tony började sätta ihop stolarna här när vi kom hem. Vet ni vad jag upptäckte? Dom är för höga! Nämen jag skulle kunna börja gråta…. på riktigt! Sånt jäkla meck att få hem och sen är dem för höga! 🤦🏻‍♀️

Så nu är frågan? Ska man försöka åka till någon som kan kapa dem eller ska jag lämna tillbaka?

Äsch, nu tar jag kväll och lägger mig raklång på soffan och surar. 😉

Ha en fin kväll! Kram Nina

48
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Agneta
Agneta
4 years ago

Svårt att svara på,vad säger Tony?

Helene
Helene
4 years ago

Hade sågat av, har de plastfötter benen står i kommer det inte synas.

niiinis
niiinis
Reply to  Helene
4 years ago

Vi ska såga av dem! 👍🏼

AnsoAnna
AnsoAnna
4 years ago

Men åååh! Sånt där är ju bara så irriterande.
Hoppas ni får tag på fler stolar nu då!
Kram

niiinis
niiinis
Reply to  AnsoAnna
4 years ago

❤️

Nästa inlägg

Kryddig Indisk gryta med vitlöksbröd

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x