Ikeabesök

Fredag idag!

Sovit lite krattigt men natten innan sov jag som en prinsessa, eller principesa som man säger när man fortfarande är influerad av en god middag på en Italiensk restaurang.

Igår startade jag dagen på bästa sätt!

Med läsbrillorna på med en te på IKEA. Var där innan öppning så det var lite mysigt att dricka te innan jag startade rundvandringen.

Letade inspiration till vår hall och sen vill jag ha enklare fåtöljer i vardagsrummet. Schäslongen tar sjukt mycket plats och katten vässar klorna på den så den ser förjäklig ut. Blir nog dessa fåtöljer i rotting som får bli våra fåtöljer. Vi har en gigantisk soffa så den funkar som TV-myssoffa. Skulle dock behöva ha fåtöljer när man har lite gäster och behöver fler platser. Tror det kommer bli fint med dem. De var riktigt sköna att sitta i också. Älskar att de släpper igenom då dessa kommer stå med ryggen ut mot rummet.

Vill ha en ny stor spegel också, blev så förvånad över att den här bara kostar 299 kr. Finns i mycket större storlekar också.

Ja vi fyllde bilen kan man säga. Detta ska nu byggas ihop idag så när jag sedan är klar kan jag fota lite och visa hur det blev.

Igår for vi hem till mamma och pappa och fick låna lite braiga verktyg av pappa för att kapa benen på våra barstolar. Nu är det gjort, blev skitbra! Ska fota dem också sen.

Produktiv dag måste jag säga! Idag är det de roliga kvar, det som jag brukar kalla lull-lullet. 😀 Ska först provlaga några rätter men sen när Tony jobbat klart går vi all in på att fixa lite hemma.

Men du, vi hörs lite senare!

Kram Nina

114
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Maria
Maria
4 years ago

Vad spännande att se resultatet när ni är klar! Du har öga för att få till det sådär mysigt och jättefint! Jag kan säga att de där rottingfåtöljerna från IKEA är superhäftiga att sitta i, vi har en i läshörnan i köket. (ett tips bara, jag lade sådant där antiglidnät under sittdynorna då jag tyckte de rutschade varje gång man satt sig/klev upp).
Trevlig helg❣️

svart köksblandare
4 years ago

En hall är så svårt att få det snyggt.

niiinis
niiinis
Reply to  svart köksblandare
4 years ago

Verkligen!

Img 4712.jpg

Nästa inlägg

Vårsnyggt

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x