ANNONS

Snabb söndag och Hemnetknarkande

/

Innehåller annonslänkar genom reklam för Lindex


Gokväll!

Alltså den här dagen fullkomligen swishade fram. Lediga dagar går så otroligt fort, man hinner påbörja den och sen har halva dagen plötsligt gått och sen är det mörkt och kväll igen. Jaja…. så är det med det, men ska ärligt erkänna att jag är så noll redo för Måndag redan imorgon. Borde det inte finnas en typ av Måndag som var som en ledig dag efter en helg som varit hektisk? Man kunde ta ut den ibland när man kände för det…. skulle lätt ta en sån dag imorgon då.

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Idag hade jag på mig min nya kofta från Lindex. Så galet mjuk och skön, och jag älskar färgen. Sticks inte heller, då får jag spunk. HÄR hittar du den! En snygg leosjal hittar du HÄR.

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Här var vi hemma hos mamma och pappa efter att vi varit och kikat på en husvisning. Inte vi som är intresserade ut dom som kikar lite. Älskar att gå på husvisningar. Dels får man lite egna idéer och så är det ju bara skitkul att kika in hos folk.

Lite hemnetknark med tanke på husvisning och inspiration, kan inte det vara skitkul?

Ett utgångspris på 1,7 mille och om du vill flytta till Simrishamn så kan du ju slå till på denna sekelskiftesvilla. Jag ser sån sjuk potential här….går att få såååå fin!

Utgångspris på 10 mille så har du denna idyll i Fiskebäckskil. Alltså, måla om lite så skulle jag bo som en prinsessa där.

För utgångspris på 5 mille skulle man kunna sätta tänderna i detta renoveringsobjekt i Alingsås.

Jag som alltid haft känslan att jag bott på ett slott kan ju känna att detta vore ett slott för mig. Utgångspris 18 mille. 🤩

Det var dagens hemnetknarkande. Jag ÄLSKAR hemnet. Bästa slösurfandet man kan hålla på med. Har du hittat något härligt på hemnet får du gärna dela med dig.

Nu ska jag ta lite kväll, hoppas att du haft en mysig helg. Njut av Söndagkvällen.

Kram Nina

2

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00