Lite sur på gubben och lite ledsen när något går sönder!

Halloj raringar!

Jag har startat förmiddagen med en promenad med min pappa. Vi tog en hel timmas promenad i solen och det var fasen ljuvligt. Herreminjee som man längtat efter den där solen alltså.

Lyrisk man blir, och lurad att ha vårkänslor. Man vet ju att det kommer bli snö och drivis. Inte kan det väl gå en hel vinter utan att vi ska få snö? Känns ju helt galet faktiskt!

Hemma hos mamma o pappa igen med röda kinder och sån där superhärlig känsla i kroppen. Har du inte varit ute och gått än idag och läser det här, försök planera in en promenad. Berätta för mig om du kommer ut en sväng?

Väl hemma så kokade vi te och åt en sån här varsin tallrik med frukt. Äpple, banan och en mandarin. Sen är man mätt kan jag lova.

Nu ska jag strax åka hemåt och jobba vidare. Är lite småsur på min gubbe. Ni vet att i vår hall så står det vi köpte på IKEA i sina kartonger fortfarande. Han lovade att fixa dom i helgen men näääää…. jag brukar vara en fena på att fixa sånt där själv men nu hade jag sett fram emot att få slippa det. Så om du läser här Tony, inga krusiduller ikväll nu. Du ska bygga IKEA-möbler. Ba’satt’du’vet, jag vill ju för helskotta fixa lull-lull!

Sen så fick jag en god anledning att åka och leta efter en ny fin lampa också för något av barnen (nämner inga namn) drog en av mina absoluta favoritlampor i golvet så den gick i 1000 bitar. En lampa jag köpt på loppis, målat om och fixat med som nu är trasig. Buhuuuu vad ledsen jag blev. Den hade ett sånt affektionsvärde för mig…. sånt går ju inte att ersätta på något vis. Därför så är jag värd en extra fin lampa nu va? 😅😇

Vi hörs sen! Visar om jag hittade någon fin lampa.

Kram Nina

53
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Berit
Berit
4 years ago

Vaaa har ni ingen snö??!! Tja det går ju också men är glad att jag bor i Norrland och får njuta av snö och drivis 🙂
Solen visade sig här också och genast blev det 3 km på längdskidor på lunchen!!

AnsoAnna
AnsoAnna
4 years ago

Har hundar så kommer ut på promenader varje dag året om, vare sig jag vill eller inte, haha.

Hoppas du slipper vara sur på gubben mer och att möblerna är ihopskruvade :).

Kram

niiinis
niiinis
Reply to  AnsoAnna
4 years ago

Nope, inte ihopskruvade än!!! Morr…. haha… 🙂

Img 4275.jpg

Nästa inlägg

KÖTTFÄRS AFRICANA

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x