Long time….

Heeeej på er!

Det har skett en uppdatering av driftleverantör på min bloggplattform och detta har medfört en del störningar på sidan. Jag fick t ex inte blogga förrän nu så därav min frånvaro. Här är jag i alla fall igen.

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Jag har varit och kikat på en lokal, jag är nämligen ute efter en plats att hyra i storstan. Jag har typ 2-3 dagar i veckan som jag lagar mat och bakar för att ta fram recept, sen är resten av veckan tid som jag sitter vid datorn. Känner dock att jag börjar bli lite trött på att sitta hemma, jag behöver komma ut och hemifrån någon dag per vecka. Sen vet ni säkert hur det är, är man hemma så städar man lite och så slänger man in en tvätt och så fixar man och så donar man.

Jag skulle också vilja plugga klart till inredare så jag får mitt certifikat. Hemma får jag inte till det just nu för då hänger mitt andra jobb över mig på något vis.

Jag blev jättekär i lokalen och träffade världens härligaste tjej där, en sån som man är väldigt lik på många plan och skulle vilja ha i sitt liv på något vis. Hur härlig känsla?

Har en till som jag egentligen ska kika på men känner att jag kanske skiter i den, denna kändes så himla bra. Vi får se?

Jag ville mest säga hej nu när jag varit borta ett tag. Hörs snart igen!

Kram Nina

 1. Malin skriver:

  Vad kul att det kändes så bra med lokalen och tjejen som var där. Kan nog bli bra! 🙂 Kram!

   1. Hej o tack för alla goda recept du gör, provade att göra taco lasagne fast tog vanlig lök samt purjolök o paprika i oxå o den vart super god, ser fram att få göra många av dina maträtter, ett smidigt sätt att göra matlådor för alla dagar i veckan, hoppas på fler underbart goda rätter från dej MVH johnny

    1. niiinis skriver:

     Så roligt! Tack för du delar med dig! 😍

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..