Full fart här redan

Godmorgon godmorgon!

Vi är uppe med tuppen och iväg redan. Tony har möten och jag har lite ärenden jag ska göra. Solen gassar in i bilen här nu, ligger så lågt så solskyddet i bilen inte ens hjälper. Det kan ju iofs bero på att jag inte är vidare lång – tvärtom, en kortis faktiskt.

Jag har just ”ätit” min frukost här i bilen. Smoothie med 2 bananer, 2 dl blåbär och vatten. Sen kör man den i blendern så blir den alldeles fluffig och härlig. En stående frukost som jag äter ofta.

Nu kom vi in i Sthlm här. Full fart här redan ser jag. Såg just ett gäng med det sötaste jag vet. Småttingar med neonrosa västar som var ute på utflykt från förskolan. Ämen jag svimmar och får ”plommonpulla” (vill skaffa bebis direkt) när jag ser de där sötisarna. Åh! Små hjärtan.

Hörni vi hörs lite senare.

Kram Nina

64
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Ingen rumppåse

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x