Snorjärsar

Hej och go’kväll!

Den här dagen handlade en hel del om promenader. Vi skulle ju åkt på inte mindre än 2 kalas idag men Tony är lite smådäckad av sin förkylning så vi avbokade. Men för att han inte skulle drunkna i sitt eget snor så tvingade jag med mig både Milo och Tony på en promenad.

Själv startade jag dagen med en promenad igen. När jag gått runt en halvtimma så är det som om något händer i mig, som att lyckan kommer och knackar på. Imorgon ska jag skriva mer om det här.

Redo att ge mig ut i snålblåsten, fixade flätor så håret inte skulle blåsa sönder. Haha…. närå, nog fasen borde det klara lite snålblåst? Jag hade Alex och Sigge i lurarna.

Så jädrans vackert men så galet kallt. Det blåste huggormar stora som anakondor. Om några månader kanske jag tar bild igen på samma ställe och då är det förhoppningsvis grönt och en hel hög med grader högre än vad vi hade idag. Drömmigt!

Idag blev det en total hemmadag. Mamma och pappa kom över förut så åt vi frukost och kollade skidorna på TV:n. Plockade lite på loftet idag och är sååå sugen på att ha ett skrivbord där uppepå. Får se om jag får till det?

Vid femtiden kände jag att nääää, snorjärsarna behöver komma ut som sagt.

Det plockades pinnar stora som träd. Haha…. ni vet ungar och en riktigt bra pinne. 🥰 Snöpinnen försökte han att sätta fast igen men det gick inte.

Vi tog en tur ner till stranden.

Alltså hur fint på något sätt?

Under tiden vi var på stranden så mörknade det.

På vägen hem stannade vi till på vår lilla Lifvs butik. Det bästa som hänt här i krokarna. Den har man haft mycket nytta av!

Nähä, nu ska jag fortsätta snarka i soffan här. Hoppas ni haft en fin helg!

Kram Nina

45
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anna
Anna
4 years ago

Tänkte precis hoppa över en promenad o ligga kvar i sängen en stund men blev peppad av dej! Bryggt kaffe ska dricka den o en smoothie sen ut på en runda. Tack för inspiration till både mat bak och motion!

niiinis
niiinis
Reply to  Anna
4 years ago

Härligt Anna! Vad glad jag blir! Balansen med allt är liksom livet när det är som bäst. 👍🏼👏🏻🤩❤️ Kram

Nästa inlägg

VECKANS MATSEDEL

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x