ANNONS

Alla dessa dumma krav

/

Hej och hallå!

Hörni, åh tack för alla era härliga vovvestorys, en sak är ju klar…. de små liven förgyller ju verkligen livet. Alla hundägare är rörande överens. ❤️

Igår åkte jag till Västerås för lite ärenden. Solen sken och man blev på riktigt bra humör.

Jag åt lunch på ett ställe som heter Global Living. Fanns något för alla. Det mest imponerande var nog att de hade en gluten och mjölkfri semla! Wow! 👍🏼🤩

Inredningen var så ball på något sätt. Det var så mycket folk så jag kunde inte ta så mycket bilder. Hade velat gå runt och fota som tusan!

Så snyggt utanför toaletterna, gigantiskt stort också.

Jag åt en kikärtsburgare och drack denna ”cola” till! Ämen varför har jag inte sett dessa godingar förr? Vet ni var man köpa dem så får ni gärna tipsa. Maten var supergod!

Brassade förbi lager 157 och köpte lite basplagg. Älskar deras linnen, tajta långärmade och kortärmade t-shirts. Hittade lite t-shirts till Milo också.

På vägen hem så kände jag att klockan var jättemycket och att jag lovat baka semlor till ungarna. Sån stress…. dessutom var jag trött. Gjorde ett utlägg om detta på min Instastory ➡️ HÄR.

Nä men dessa jädra dumheter som man håller på med. Skapar stress och dåligt samvete från ingenstans. Ingen hade ju förväntat sig att jag skulle baka semlorna, det duger mer än väl med att man köper ett gäng. Så onödigt och så trist att man gör så mot sig själv. Men jag gissar att mitt jobb som receptkreatör och mat/bak/lifestyle bloggare gör att man skapar dessa förväntningar på sig själv. För visst måste väl jag baka! Hur skulle det se ut om jag inte gjorde mina egna semlor?

Så dumt och sorgligt att man gör såhär. Det gick ju liksom jättebra ändå. Ingen dog. Ingen svimmade. Ingen spydde. Ingen slog mig. Haha… ja men du fattar. Sån idioti att ställa krav på sig själv som ingen annan gör.

Ja men som tur var så hade IKEA en stor disk mitt inne i Erikslund där de sålde semlor. Köpte med mig 6 stycken och det blev ju utmärkt. Alla var glada och tyckte det var jättegott. 👏🏻🤩😋

Nähä, nu ska jag jobba vidare här. Vi hörs senare.

Kram Nina

6
34

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00