Godmorgon Måndag

Innehåller annonslänkar genom reklam för Matsmart

Godmorgon raringar!

Idag har jag lovat mig själv att bara vila, kanske orkar upp och baka något men gör jag inte det får det vara. Soffan är min bästa vän idag, ska kanske kika på någon serie som jag inte hunnit på länge också. Ska strax gå upp och koka mig en kopp te igen, massa honung också för det gör verkligen gott i halsen. Sen måste jag dricka mycket idag, slarvar med vatten som tusan och måste bli mycket bättre på det!

Aporopå dricka mycket! Såhär ser det ofta ut när vi beställer från Matsmart. Älskar att ha de här förråden fyllda så att det alltid finns hemma. Perfekt när man får gäster t ex.

Smoothien (<länk) som ni ser där ifrån Froosh är sååå god, dricker alltid den. Den innehåller bara frukt, inga tillsatser alls. Hur bra? Perfekt att ta med i väskan och slänga i sig när man blir sugen. Du sparar 200 kr om du köper en platta av den nu, helt otroligt…. det är 67% rabatt!

Visste du vidare att Matsmart har en julavdelning (<länk) kvar, än kan du alltså fynda massa gott från julen, ja ifall du inte kände dig riktigt klar vill säga? 🤗

Tur att Frooshen matchar morgonrocken i en annars lite sliten bild. 🙈💕 Dricker några till frukost denna morgon, orkar inget annat känns det som. Tur jag har katten till sällskap, hon brukar kunna vara nära. Det är fint det, jag är nämligen så dålig på att vara hängig. Trivs inte själv då och vill helst ha familjen samlad. Så konstigt beteende det där med tanke på att man borde vilja vara ensam när man är krasslig. Nä, inte jag. Helst skulle hela klanen få vara här hemma med mig. Haha… så konstigt!

Jaja, vi hörs lite senare vänner!

Kram Nina

  1. Malin skriver:

    Hoppas du känner dig bättre imorgon!
    Kram! 🌷

  2. Simone skriver:

    Ajaj då, krya på dig <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..