ANNONS
Integritet på Tailsweep

Kalasdag och saknad

Innehåller annonslänkar genom reklam för Cellbes 


Go`kväll raringar!

Just kommit hem från mamma och pappa, det blev både mat och fika så nu står magen i alla hörn. Mysig eftermiddag och kväll med alla mina barn samlade. Alltså, det är den absolut bästa känslan. Älskar när alla är samlade och man bara får hänga tillsammans. Tänk alla de gånger man haft alla ungar samlade och dom bråkat med varandra och tjoat och tjimmat så det känts som man är i en centrifug och man tänkt att man varit på väg att bli galen…..?

Nu önskar jag istället att jag fick vara i den där centrifugen lite oftare. Allt är som det ska, ungar växer upp och flyger ut men fasen vad jag kan sakna de där stunderna när vi var fem i familjen. Så mycket kan jag sakna det. Allt tjoande och tjimmande och t.o.m bråken skulle göra mig så glad. 😀 Alla under samma tak, samlade. Ingen unge ute i trafiken farandes, ingen unge ute och upptäcker världen. Alla hemma i sina små sängar och man vet var man har dem. Det var härligt, så är det bara.

Men, med vuxna barn så börjar en ny etapp i livet. Rollen som mamma förändras, den får en ny typ av skepnad. Den är jag också spänd på. Att se dem mogna till män, att följa dem i deras liv och se hur allt utvecklar sig är spännande. Jobb, familjer och att se deras personligheter växa. Blir det barnbarn sen? Åh, jag ska göra allt jag kan för att bli en riktigt härlig farmor.

Wow vad jag surrar loss såhär på söndagskvällen. Vart tog det här inlägget vägen? Haha…. ibland har man massa känslor som kommer ut såhär.

Mina fina stora barn, tänk så glad jag är att jag får vara mamma till dem här. Mamma hade fixat både mat och fika, älskar att få komma till dukat bord. Bara sätta sig ned och njuta av färdiglagad mat.

Prinsesstårta till efterrätt, alla älskar prinsesstårta i vår familj. Hur kan man inte? Det är ju svingott verkligen. Minns att vi bakade prinsesstårtor på Hela Sverige Bakar, då var det petigt med marsipanen ska ni veta… haha! Det fick inte vara några volanger på tårtan då inte. 🙂

Hade på mig ny klänning (<länk, på REA nu) idag, men hur skön var inte den? Älsk älsk älsk! Jag MÅSTE bli bättre på att använda klänning, det är ju så fint och så himla skönt att ha ju. Har man ett par sneakers till så är det ju som att ha nattlinne typ. Haha… jag och mina nattlinnen.

Nähe, nu kom karln hem från springrundan, ikväll sprang han 1 mil. Så jäkla beundransvärt, han är min idol när det kommer till utveckling. Från över 35 kilos övervikt och knapp klara av att jogga 500 meter till att springa några mil i veckan och numera ha gått ned de där kilona. Jag fick tillbaka min glada man igen iom den där motionen. Tänk att det kan göra så mycket för välmåendet att komma igång med motion? Tony är verkligen en ny människa idag. Så glad att han tog tag i det. Betyder så mycket för oss alla.

Ha nu en mysig kväll!

Kram Nina

10
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00