Kalasdag och saknad

Innehåller annonslänkar genom reklam för Cellbes 


Go`kväll raringar!

Just kommit hem från mamma och pappa, det blev både mat och fika så nu står magen i alla hörn. Mysig eftermiddag och kväll med alla mina barn samlade. Alltså, det är den absolut bästa känslan. Älskar när alla är samlade och man bara får hänga tillsammans. Tänk alla de gånger man haft alla ungar samlade och dom bråkat med varandra och tjoat och tjimmat så det känts som man är i en centrifug och man tänkt att man varit på väg att bli galen…..?

Nu önskar jag istället att jag fick vara i den där centrifugen lite oftare. Allt är som det ska, ungar växer upp och flyger ut men fasen vad jag kan sakna de där stunderna när vi var fem i familjen. Så mycket kan jag sakna det. Allt tjoande och tjimmande och t.o.m bråken skulle göra mig så glad. 😀 Alla under samma tak, samlade. Ingen unge ute i trafiken farandes, ingen unge ute och upptäcker världen. Alla hemma i sina små sängar och man vet var man har dem. Det var härligt, så är det bara.

Men, med vuxna barn så börjar en ny etapp i livet. Rollen som mamma förändras, den får en ny typ av skepnad. Den är jag också spänd på. Att se dem mogna till män, att följa dem i deras liv och se hur allt utvecklar sig är spännande. Jobb, familjer och att se deras personligheter växa. Blir det barnbarn sen? Åh, jag ska göra allt jag kan för att bli en riktigt härlig farmor.

Wow vad jag surrar loss såhär på söndagskvällen. Vart tog det här inlägget vägen? Haha…. ibland har man massa känslor som kommer ut såhär.

IMG_4714

IMG_4712

IMG_4711

Mina fina stora barn, tänk så glad jag är att jag får vara mamma till dem här. Mamma hade fixat både mat och fika, älskar att få komma till dukat bord. Bara sätta sig ned och njuta av färdiglagad mat.

IMG_4716

Prinsesstårta till efterrätt, alla älskar prinsesstårta i vår familj. Hur kan man inte? Det är ju svingott verkligen. Minns att vi bakade prinsesstårtor på Hela Sverige Bakar, då var det petigt med marsipanen ska ni veta… haha! Det fick inte vara några volanger på tårtan då inte. 🙂

IMG_4721

IMG_4722

IMG_4725

Hade på mig ny klänning (<länk, på REA nu) idag, men hur skön var inte den? Älsk älsk älsk! Jag MÅSTE bli bättre på att använda klänning, det är ju så fint och så himla skönt att ha ju. Har man ett par sneakers till så är det ju som att ha nattlinne typ. Haha… jag och mina nattlinnen.

Nähe, nu kom karln hem från springrundan, ikväll sprang han 1 mil. Så jäkla beundransvärt, han är min idol när det kommer till utveckling. Från över 35 kilos övervikt och knapp klara av att jogga 500 meter till att springa några mil i veckan och numera ha gått ned de där kilona. Jag fick tillbaka min glada man igen iom den där motionen. Tänk att det kan göra så mycket för välmåendet att komma igång med motion? Tony är verkligen en ny människa idag. Så glad att han tog tag i det. Betyder så mycket för oss alla.

Ha nu en mysig kväll!

Kram Nina

71
Subscribe
Notify of
guest

10 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Annica
Annica
4 years ago

Snyggt, vilken strl har du på den?

niiinis
niiinis
Reply to  Annica
4 years ago

Jag har 36/38 på min! 👍🏼😍

Sofia
Sofia
4 years ago

Hur lång tid tog det för Tony att gå ner 35 kilo? Helt sjukt bra jobbat 👍🏻

niiinis
niiinis
Reply to  Sofia
4 years ago

Det har tagit ganska så lång tid, skulle säga 1,5 år ungefär. Ja det är helt fantastiskt bra jobbat! 👏🏻😍

Elisabeth
Elisabeth
4 years ago

Wow, vad fin du är i klänningen Nina!! Önskar jag kände mig bekväm i det men är inte riktigt där. Är ju så fint 😊 Svårt att hitta modell som sitter snyggt. Tänk, på 80-talet hade jag nästan bara klänning och kjol 😂

niiinis
niiinis
Reply to  Elisabeth
4 years ago

Ja det tog ett tag för mig att hitta stilen på klänningar som jag gillar. Det här är en typisk sån som jag numera gillar, förr köpte jag alltid a-linjeformade men dom gav mer ett utseende av en säck på mig. Jag tycker alla är så himla fina i klänning, problemet ligger ju oftast hos en själv. Man är så hård mot sig själv ju. Försök komma över den där dumma känslan och ta på dig en klänning och känn dig fin! Kram

Agneta
Agneta
4 years ago

Älsk på klänningen.Och du var jättefin i den+ gillade sneakers till.Då blir inte klänning för uppklätt.Ha en fin vecka .

niiinis
niiinis
Reply to  Agneta
4 years ago

Ja men ellerhur, så snyggt med sneakers till. Då blir det lite mer vardagsplagg över det hela. Älskar det verkligen! Detsamma till dig!

Anne
Anne
4 years ago

Du är verkligen en inspirationskälla!

niiinis
niiinis
Reply to  Anne
4 years ago

Men tack snälla fina! ❤️

Nästa inlägg

Veckomatsedel

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x