ANNONS

Vaknar upp till ett annorlunda Sverige

/

Godmorgon raringar!

Det är måndag igen, dock så känns ju denna måndag inte alls som den brukar. Förra veckan var turbulent för oss alla i det här landet och idag vaknar vi upp till en förändring som börjar kännas. Matvaruaffärerna är tömda på vissa hyllor, toapapper har inte gått att få tag på och handspriten är slut för att nämna några.

Men, livet fortsätter. Vi kan inte göra annat än acceptera läget, leva i den här ovissheten och försöka göra det bästa av situationen. Ja, såklart ska vi respektera det som gäller för oss nu… Stanna hemma om man känner av några som helst symtom, tvätta händerna och hosta/nysa i armvecket. Det är väl det som är sagt?

Tony jobbar hemifrån, jag gör ju redan det….. synd bara att jag precis hyrt kontorsdel i Sthlm, så himla typiskt. Men men, någon dag lugnar sig allt igen. Vi får inte ge upp hoppet, det kommer en sommar sen vet ni. ❤️

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Igår hade vi en härlig dag. Vi skulle ju rensa på altanerna en massa men det blåste så förfärligt så vi hoppade över det. På förmiddagen körde vi hemmamys i morgonrockarna istället, jag bakade baguetter till familjen som dom fick mumsa på till frukost. Till mig själv bakade jag ett bananbröd. Vid ettiden åkte vi ut till Tonys föräldrar och grillade.

Synd att det blåste så himla mycket ute. Vi hittade ett ställe som var lite lä så vi kunde stå ute och grilla i alla fall. Doften, hade glömt hur den var. Ljuvligt ju, vi grillade falukorv, finsk ”meterkorv”, kyckling och lite gul paprika. Paprika blir sååå gott när den grillas! Sen var det korvbröd, mos, potatisklyftor i ugn och sallad till.

Jag var också och hälsade på vår lilla Toxy som fått sin sista vila ute i skogen hos mina svärföräldrar. Han ligger mellan 2 stora rötter till en stor tall. Här ska jag ställa blomma i vår sen och så ska jag köpa någon fin sten som ska få ligga där. Den förra som min svärmor ställde där sprack sönder på vintern. Det känns fint att ha honom där. ❤️

Gissa hur gött det var att sätta sig till bords och njuta av grillat sen? Hur gött som helst! Milo hängde med kompis Neo hela dagen igår och dom var ute o lajade i flera timmar igår så de tyckte nog också att det var gött att komma in till mat.

Efter maten satte vi oss vid brasan och mös hur länge som helst. Alltså brasa, hur mysigt är det på en skala? Att titta in i elden och känna värmen, nämen åh…. jag skulle kunna sitta så i timmar!

Igår vinkade vi hejdå till svärisarna husbil. Den är nu såld till ett pensionärspar som ska ut och åka i den här. Vi har ju åkt med denna många somrar, ända sen stora barnen var mindre. Tack för allt husbilen! ❤️

Vet ni när jag somnade igår? Kl 18. Sen sov jag till kl 1 inatt i ett streck. Vet ni hur längesen det var jag sov 7 timmar i streck utan att vakna en endaste gång? Jag minns inte ens. Som om inte det var nog så var jag vaken en stund på natten där men sen fortsatte jag sova till kl 6 i morse. Haha…. ojoj! Nu har tanten fått sova kan man säga. Så skönt!

Nu ska jag ta tag i dagen här. Jobb väntar. Vi hörs senare vänner! Var rädd om dig och andra. ❤️

Kram Nina

ps: Veckomatsedeln kommer idag! 

11
49

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00