ANNONS

8 positiva saker just nu

/

Innehåller annonslänkar genom reklam för Åhléns

Godmorgon raringar!

När läget känns deppigt är det inte mer än rätt att starta dagen med något positivt. En positiv lista såhär i virustider känns som en rätt sak att göra. Här har ni min ”8 positiva saker just nu” lista:

1) Våren kommer i full fart

På vår baksida har buskarna börjat knoppa. De små gröna små knopparna inger hopp om framtiden. Ett hopp om att allt inte alltid kommer vara såhär. Våren kommer i full fart och med den ljusare dagar, varmare väder och mer utetid.

2) Promenader

Jag håller hårt i mina promenader. Jag älskar känna den friska luften i mina lungor, andas in den kommande vårens fräscha luft, titta mot solen och låta den värma mitt ansikte. Samtidigt vet jag att det jag gör nu stärker mitt immunförsvar, ger mig lyckohormoner för att motverka depp och stärker min kropp.

3) Serier & filmer

Netflix (C-more, Viaplay and you name it) kryllar av massor med feelgood serier och filmer. Min grej är helt och hållet feelgood nu. Självklart hänger jag med i nyhetssammanfattningar och uppdateringar (ibland lite för mycket) men jag försöker se till att det jag mest tar in och tittar på nu är lättsamt och härligt. Tipsa mig och varandra om feelgood, vi kan inte få nog av det nu. Att få ge sig in i den världen får oss att tänka på annat för stunden och ge oss lite glädje.

4) Lite nytt

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Solglasögon // Sneakers // Väska

Örhängen // Halsband // Diadem

Som sagt, våren är på väg. Med den så kommer också vårens alla nyheter och förgyller våra garderober. Färgen gul är min favvo just nu. Jag blir så glad av den färgen och det är kanske inte så oväntat, gul är ju solens och många av de första blommornas färg som kommer nu. Fri hemleverans om du handlar för mer än 300 kr på Åhléns just nu. HÄR hittar du Åhléns alla härliga vårtecken.

5) Vi flyttar klockan

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Alldeles snart är det dags att flytta fram klockan. Natten mellan lördag den 28/3 och 29/3 flyttas klockan fram en timma, från 02.00 till 03.00. Jag tänker alltid såhär:

På sommaren tar vi FRAM utemöblerna

På vinter tar vi TILLBAKA utemöblerna.

Sen jag började med det har jag aldrig behövt klura. 😀 Sen blev det ju enklare när dessa smartphones kom in i våra liv som numera sköter den biten automatiskt. Nu får vi ljusare kvällar hörni…. det om något är härligt! ❤️ Sen är diskussionen om vi någonsin mer borde flytta den där klockan en annan. Jag är EMOT klockflyttning.

6) God mat och bakning

Nu när vi är hemma mer än vanligt finns också tid till annat. Passa på att laga den där måltiden du så länge funderat på att göra. Baka den där kakan som du sparat receptet på. Bakning och matlagning är en fantastisk terapi, en av de bättre enligt mig. Den här kakan här ovan kommer det recept på senare idag. Den blev föööör god! 😋👌🏻🥰

7) Göra om

Gör om hemma, med små eller stora medel. Ett tips nu som också ger lite positiva känslor är att kanske påta hemma. Gör en liten makeover i något av rummen, det där rummet som du kanske klurat på ett tag. Kan handla om det enklaste, byta gardiner eller som vi, måla om.

Det här ”gröna rummet” som vi kallar det är vårt kommande projekt att göra om. Det ska bli gästrum/kontor nu. Färgen är inköpt och den är såååå fin. Längtar till jag får visa er.

8) Tre positiva saker

Ett jättebra tips i såna här tiden är att stanna upp en stund varje dag, exempelvis vid läggdags eller när du vaknar. Ta fram telefonen eller en skrivbok och skriv ned 3 saker du är tacksam för. Det kan handla om så små saker som att duschen var skön eller att maten smakade gott. Detta gör underverk med själen, jag lovar dig. Att i varje situation hitta något litet litet som varit positivt är sååå viktigt just nu. Testa vetja!

Nu ska jag ta tag i dagen här, vi hörs lite senare!

Kram Nina

7
48

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00