ANNONS

Bara vi vakna

/

Godmorgon vänner!

Bara jag och katten vakna här hemma, hon tyckte nog det var drygt att jag gick upp så tidigt för hon följer ju gärna varje steg jag tar. Så nu sitter hon här bredvid mig och klipper med ögonen.

Nu ska jag ställa mig och grädda våfflor till familjen här tills det är dags för frukost. Idag är det ju våffeldagen, det glömmer ni inte va? Ett litet glädjeämne mitt i allt.

Vi hörs lite senare, ha en fin dag. Glöm inte att andas djupa andetag ner i magen lite då och då. Ger mer än du kan ana. Medan du sitter i bilen, på tåget, på kontorsstolen, när du går till toaletten osv. Lite då och då, effektivt som tusan när man vill lugna kroppen.

Kram Nina

0
38

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00