Renovering going on….

Godmorgon!

Här har vi varit och handlat redan, mamma och pappa behövde ha lite grejer till helgen och dom ska inte springa i affärerna så då ordnade vi det.

Nu ska jag fortsätta måla om vårt gästrum/kontor här strax. Det är verkligen kaos i det rummet nu men det kommer bli såååå fint!

Är så spänd på färgen! Vi kör en kvist och spärrgrund i botten då väggarna panelade. Jag tror att färgen kommer bli såååå fin! En svagt fin beige…. ja jag visar er sen.

Just nu står allt som virr vare men åh när jag får sätta upp nya gardinerna och fixa med lull-lull. Kommer bli så mysigt där inne tror jag.

Igår sminkade jag mig och klädde på mig vanliga kläder. Så skönt! Fotade lite sminkbilder men dom blev inget bra, får se om jag får ordning på dem sen?

Nu måste jag fortsätta här, vi hörs sen! Kikar du inte in mer idag så önskar jag dig en mysig fredag.

Kram Nina

  1. Vill bara säga du är grym som gått ner så mkt!! Och sen undrar jag var tröjan är ifrån 😍
    Tack för en bra blogg! Kram

    1. Tröjan är från Cellbes. Å du, tack snälla! ❤️❤️❤️

  2. Hej! Tack för fin blogg som jag läser ofta! Jag är lite nyfiken på din viktnedgång, har för mig att du skrivit om det någonstans? Tar gärna emot tips och råd, för har kämpat länge och ändå står vikten stilla. Problem med sköldkörteln också och den är nu bortopererad. Ha en fin helg och blir kul att se resultatet sen! Hälsn. Charlotte

    1. Jag har gått ned 22 kilo. Om du söker på sellerijuice så har jag skrivit massor om det under de inläggen. Kram

  3. Max skriver:

    Hej! Här har du en tyst följare som aldrig kommenterar, men som har provat en mängd av dina fantastiska recept! Tack måste jag bara säga!
    Undrar om du kan hjälpa mig med ett litet bröd problem. Jag sitter i karantän i ett mindre land som stängt ner allt. Även mataffärer till nästa vecka.
    Jag bakar alltså bröd hemma vilket jag aldrig brukar. Brödet blir fint på ytan, reser sig och ser riktigt gott ut. Problemet är på insidan. Det blir väldigt kompakt trots att det jäst fint och det även finns små luftfickor i brödet, men som sagt väldigt kompakt. Sen är det som att det tappar färg efter några minuter och går från vitt till typ ljusbrun/grå. Vad kan det bero på?
    Använder mjöl, vatten, olja, salt och torrjäst. Allt måste sparas på, så detta är vad jag har att arbeta med.

    1. Det kompakta kan bero på att du har i för mycket mjöl. Testa att minska lite, låt degen vara lite lösare. Viss mjöl kan ligga hårt packad och då blir det liksom mer än behövligt även om man följer receptet. Vad bakar du brödet i för ugnsvärme? Är det över/under värme eller varmluft?

      1. Max skriver:

        225 grader med över samt under värme. Är en mindre ugn, skulle säga något större än en halv normalstor ugn i Sverige.
        Jag har bakat en massa annat tidigare, men inget har liksom ändrat färg på detta vis.

        1. Låter lite skumt…. hmm, lite svårt att svara på faktiskt. Kanske att det ändrar sig om du bakar på mindre mängd mjöl. 😌

  4. Tina skriver:

    Hur får du hårbandet att sitta kvar? 🙂 jag tycker att det är så fint men upplever att det aldrig sitter kvar på mig utan åker bak. Kan det vara min huvudform eller var du nå superknep? 🤣

    1. Ja det kan det vara, alltså huvudform. Jag kanske har värsta puckeln där bak som den hänger upp sig på. 😂😂 Jag brukar knyta den hårt eller tvärtom löst, det är olika. Men oftast får jag den att sitta. ✊🏻

  5. Malin skriver:

    Du är så fin❤️

    1. Men åh, tack vad snäll du är fina! ❤️❤️❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..