Rädda mig!

Innehåller annonslänkar genom reklam för Cellbes

Hej älsklingar!

Här sitter jag i myskläder, som de senaste dagarna faktiskt sett ut. Min hemmamundering är inte mer fancy än så. Just nu så går man mest i myskläder, träningskläder eller morgonrock och man får vara glad om det åker på några normala kläder alls. Vi pratade faktiskt om det idag att vi nog måste klä på oss vanliga kläder några dagar i veckan. Annars känner man sig nog extra slashas liksom.

Dagens kläder….. 😅💕

Myskläder är ju myskläder. Här får du inte se hela verkligheten dock, det får du lite längre med i inlägget. Det ÄR ju skönt med myskläder, det går inte att komma ifrån. Men man ska komma ihåg att du kan vara riktigt ”tjusig” fast man är mysklädd. Tänkte tipsa dig lite.

Ni vet min superfina morgonrock som jag skrivit om tidigare, den finns ju i andra färger också. Kolla bara den här fiiiiina >>morgonrocken<<. Den är dessutom på kampanj nu, du betalar halva priset för den.

Apropå leo – här har ni ett par av mina favvisar till >>mysbrallor.<< Velour, såklart…. jag älskar velour. Så skönt på kroppen! Dessa är det också kampanj på, halva priset just nu. Finns i flera olika färger.

Måste även tipsa om dessa suuuuupersköna >>trosor<< från Sloggi. Halva priset för dem också. 👌🏻 Finns vita också.

Cellbes har massor till halva priset nu, du hittar allt >>HÄR!<<

Ja ni fattar att jag behöver klä på mig vanliga kläder va? Haha…. rädda mig någon. 😂😂😂

Vi hörs lite senare!

Kram Nina

54
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Carina
Carina
4 years ago

Dom där mysbrallorna har jag på mej just nu. 😀

niiinis
niiinis
Reply to  Carina
4 years ago

Visst är dom härliga! 🥰

Carina
Carina
Reply to  niiinis
4 years ago

Japp super härliga! Dock konstiga i storleken 🤔

Sofia
Sofia
Reply to  Carina
4 years ago

Jag tänkte beställa byxorna, men blev tveksam när jag läste att de var konstiga i storlek. På vilket sätt?

Sara
Sara
4 years ago

Hur är morgonrocken och mjukisbyxorna i storleken? Kram

niiinis
niiinis
Reply to  Sara
4 years ago

Fullt normala, såg att någon skrivit att dom var konstiga i storlek men det kan jag inte hålla med om. Tycker dom är helt normala. Kram

Img 7345.jpg

Nästa inlägg

VECKOMATSEDEL

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x