ANNONS

Rädda mig!

/

Innehåller annonslänkar genom reklam för Cellbes

Hej älsklingar!

Här sitter jag i myskläder, som de senaste dagarna faktiskt sett ut. Min hemmamundering är inte mer fancy än så. Just nu så går man mest i myskläder, träningskläder eller morgonrock och man får vara glad om det åker på några normala kläder alls. Vi pratade faktiskt om det idag att vi nog måste klä på oss vanliga kläder några dagar i veckan. Annars känner man sig nog extra slashas liksom.

Foto: © Nina Hermansen

Dagens kläder….. 😅💕

Myskläder är ju myskläder. Här får du inte se hela verkligheten dock, det får du lite längre med i inlägget. Det ÄR ju skönt med myskläder, det går inte att komma ifrån. Men man ska komma ihåg att du kan vara riktigt ”tjusig” fast man är mysklädd. Tänkte tipsa dig lite.

Ni vet min superfina morgonrock som jag skrivit om tidigare, den finns ju i andra färger också. Kolla bara den här fiiiiina >>morgonrocken<<. Den är dessutom på kampanj nu, du betalar halva priset för den.

Apropå leo – här har ni ett par av mina favvisar till >>mysbrallor.<< Velour, såklart…. jag älskar velour. Så skönt på kroppen! Dessa är det också kampanj på, halva priset just nu. Finns i flera olika färger.

Måste även tipsa om dessa suuuuupersköna >>trosor<< från Sloggi. Halva priset för dem också. 👌🏻 Finns vita också.

Cellbes har massor till halva priset nu, du hittar allt >>HÄR!<<

Foto: © Nina Hermansen

Ja ni fattar att jag behöver klä på mig vanliga kläder va? Haha…. rädda mig någon. 😂😂😂

Vi hörs lite senare!

Kram Nina

6

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@niiinis.se
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00