Underbar hud

Innehåller annonslänkar genom reklam gör Lyko

Hej på er!

Idag trodde jag det skulle bli fint väder men hos oss blåser det huggormar och småspik. Då håller man sig gladeligen inne.

Min nya grej är bada. Hela tiden typ. Det enda negativa är att min brun utan sol försvinner fortare, haha…. nä men annars är det bara superskönt! Mina spänningar i nacken slappnar av och så blir man på något sätt så lugn av det. Igår badade jag nog i 2 timmar.

Som sagt, bästa köpet 2019 var helt klart vårt badkar. Haha… tänk att en plastpryl kan skänka sån glädje. Underbart ju!

Nu har jag under några veckor använt en ny hudkräm. Jag tar det från början. Av att ha gått ned massa i vikt så har ju huden gett upp typ. Haha…. nej men den har liksom säckat ihop. Jag kallar min rumpa för ”pyspunkan” numera. Eller PP för att använda det korta namnet. Jag vet att det tar ett tag för huden att repa sig, helst när man är 47 bast som jag är. Är sugen på att testa collagen men tills dess så har jag testat hudkrämer som ska hjälpa huden att strama upp lite.

Ärligt så tänkte jag att det där måste vara humbug. Har också testat några krämer som sades strama upp. Jag använde en som hette SPA – shaping från Babor, eeeh nä…. den stramade inte alls. Den var mjuk och härlig och doftade gott men gjorde den något för huden – NÄ, det tycker faktiskt inte jag.

Men så fick jag nys om den här krämen då. Läste om den på olika sidor, läste recensioner och läste mig till att många var såå nöjda med den.

Kerstin Florian Correcting Serum

Nu har jag kört den här krämen i typ 2 veckor. Ämen alltså….. min hud är som bebishud, på riktigt. Jag tycker att de där minsta små linjerna man kan se på armar och ben slätats ut helt. De små prickarna man kan ha på skinkorna är helt borta. Tony sa också häromdagen att min hud är sååå len. ”Jag som inte trodde man kunde få lenare hur än din”….. ja han har alltid tyckt att jag har len hud, men det kanske man tycker som man. Dom har ju massa hår och oftast lite allmänt grövre hud än vad kvinnor har. NU kan jag säga att jag verkligen håller med, alltså det är sån skillnad! Den har verkligen hållit vad den lovat hittills, undra just vad som ska hända när jag bara fortsätter? Jag kanske blir som en bebis? Benjamin Button och jag, bara föryngras hela tiden. 😂 Hudkrämen är lite dyr men det absolut bästa jag någonsin haft! Det känns nästan som min hud fått en superduperpeeling behandling och lämnats med något mirakelserum.

Nähe, dags att ta ett bad igen kanske? 😅 Kommer denna isolering göra att jag utvecklar simhud? 🙈

Kram Nina

37
Subscribe
Notify of
guest

13 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sofia
Sofia
4 years ago

En fråga om leo-velourbyxorna. Det stod i en kommentar att de var konstiga i storlek. Vad säger du om det?

niiinis
niiinis
Reply to  Sofia
4 years ago

Förstår faktiskt inte vad dom menar med det, såg den också innan jag beställde. Min är inte alls konstig i storlek. 🤔

Ann
Ann
4 years ago

Det står att krämen utgått på nordicfeel

niiinis
niiinis
Reply to  Ann
4 years ago

Åh neeeej, va? Hur kan den ha gjort det? Så såg det inte ut igår? Var tusan ska man köpa den nu då? 🤔🤔🤔

niiinis
niiinis
Reply to  Ann
4 years ago

Hittade den på Lyko nu istället. 👍🏼 Har ändrat länken. 🤗

Viola
Viola
4 years ago

Vad är det för sorts badkar ni har? Ser ut som ett ”temporärt” – vi har letat, men inget jag har hittat gillas..

niiinis
niiinis
Reply to  Viola
4 years ago

Det är ett plastbadkar som man kan ha i duschen bara när man vill bada. Vi har storleken XL, då kan man sitta 2 i det. Helt underbart är det! 🙂

Jenny
Jenny
Reply to  niiinis
4 years ago

Var köper man det?
Hur mycket kostar det? Blev sugen har bara dusch hemma.

niiinis
niiinis
Reply to  Jenny
4 years ago

Finns på olika ställen, jag köpte på Lets Deal men den finns inte kvar nu. Googlade åt dig och hittade den här: https://www.trygghandel.se/sv/artiklar/badbalja-for-vuxna-vit-2.html?gclid=CjwKCAjw95D0BRBFEiwAcO1KDB9DQh3DX4mQzgBiLmevJsI8izvPk9UEMG6q2jsFqkMNCe18rXUnhhoC-RwQAvD_BwE

Malin
Malin
4 years ago

Hur doftar krämen? Vill ju ha god doft för det priset 🤣

niiinis
niiinis
Reply to  Malin
4 years ago

Ljuvligt, sorry för jag inte skrev det. Det doftar som världens härligaste spa. 👌🏻🙌🏻🥰 Exakt som på spa skulle jag säga. 😅

Helen
Helen
4 years ago

Åh vad har du köpt badkaret? Verkar ju perfekt om man bara har dusch 🤩

niiinis
niiinis
Reply to  Helen
4 years ago

Ja precis, vi köpte den på Lets Deal. Men dom är slut där nu. Har länkat här längre ned till en som jag hittade när jag googlade, kika in den vetja. 👌🏻

Nästa inlägg

Kyckling och baconpaj

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x