Cyberdejt med vänner

Godmorgon!

Hur mår ni där ute? Hur lever ni era liv nu? Här lever vi rätt isolerat, vi försöker undvika umgänge så mycket som det går. Igår skickade min vän Terece (hon som äger Love Forever) och undrade om vi inte skulle ta en fredagsdrink via cyber?

Hur trevligt! Såklart att vi skulle tyckte jag. Det här kommer bli det nya sättet för en tid framöver. Nästa gång ska vi äta middag ”ihop”. Detta var liksom hur trevligt som helst.

Jag duschade, tvättade håret och sminkade mig kvällen till ära. ✨💫 Det var hur härligt som helst faktiskt. Vi dukade upp lite goda snacks och korkade en alkoholfri bubbel som vi hade haft i frysen en stund.

Tony fixade så vi kunde se dom på TV:n, kändes lite som om de satt där i vårt vardagsrum. Hur mysigt som helst! Detta kan varmt rekommenderas om ni vill ”hänga” med era vänner nu men vill hålla er ifrån fysisk kontakt.

Du skulle fått ett skönhetstips av mig igår men det blev inte av, kommer idag istället. Nu ska jag gå upp och baka. Sen får vi se vad vi hittar på idag, den står så att säga öppen. En promenad blir det och sen kanske vi tar tag i något rum igen, eller så ska något rensas. Igår putsade jag några fönster så kanske fortsätter med det? Härligt när man får saker gjort känner jag.

Vi hörs lite senare! Ha nu en mysig lördag!

Kram Nina

59
Subscribe
Notify of
guest

8 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mamma M
Mamma M
4 years ago

Vi försöker undvika onödiga kontakter men tycker inte man behöver isolera sig helt, så länge man är frisk. Vi sitter ju inte i karantän. Barnen är ju tätt med kompisarna i skolan, vi är tätt med våra arbetskamrater och barnen på jobbet. Så då kan man ju ändå få det.
Vi träffar vänner genom promenader, en drink ute eller en middag i uterummet med lagom distans. Däremot träffar vi inte äldre släktingar eller andra i riskgrupp.

niiinis
niiinis
Reply to  Mamma M
4 years ago

Ja det där med isolering gör man ju som man själv känner och tycker är bäst för sin familj. Bra att ni inte träffar äldre och riskgrupp, det är dom vi verkligen behöver skydda nu! 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Agneta
Agneta
4 years ago

Bra med social distansering .Det är så vi dödar viruset.
Jag tror jag kommenterade när du sa att du gått ner 15 kg. Och nu 22. Wow.Det syns verkligen. Men så fort det gick.Du är jättefin,det får man väl tycka utan att det är vikthets.

niiinis
niiinis
Reply to  Agneta
4 years ago

Det tog ungefär ett halvår att gå ned i vikt, det roliga var att det inte alls var meningen från början, det blev en bonus kan man säga. Men av att jag kunde sluta med alla mina magmediciner så kom min egna ämnesomsättning igång igen så det hjälpte ju till en hel del. Underbart skönt! 🙌🏻❤️ Tack! Man får tycka som man vill. Kram ❤️

Anna
Anna
4 years ago

Vi har inga onödiga kontakter och på jobbet sitter vi varannan stol och håller avstånd men rekommenderas att jobba hemma så mkt vi kan. Men vi bjuder inte hem någon och åker ej hem till folk, det är ju så att det smittar innan det visar symtom och man behöver inte riskera något i onödan. Vi har också hemleverans av mat för att slippa springa i affären, jätteskönt och jag saknar inte trängseln i mataffären alls.

niiinis
niiinis
Reply to  Anna
4 years ago

Låter lite som oss, vi har tagit det säkra före det osäkra. Känns bäst för oss i vår familj. Jag saknar inte heller trängseln, faktiskt så saknar jag inte att handla överhuvudtaget. Blir nog såhär i framtiden också tror jag. 😀👍🏼

Lena
Lena
4 years ago

Smart sätt o umgås i dessa tider! Så himla snygg o fräsch du ser ut du strålar 🙂 Dricker du fortfarande selleri juice varje morgon? Skippar du fortfarande helt all pasta, ris sötsaker osv? Blir du inte sugen att smaka o äta alla godsaker du bakar o lagar?el lagar du egen mat till dig? Jag skulle inte kunna stå emot allt ser så himla gott ut!

niiinis
niiinis
Reply to  Lena
4 years ago

Ja jag dricker det varje morgon, kommer göra det för resten av livet tror jag. 💚 Råris äter jag och ibland vanlig också. Jag lagar mycket mat till bara mig men försöker att laga så alla kan äta samma. Men, ibland blir det 3 olika rätter.

Har börjat sväva ut lite mer men mår allra bäst i min mage när jag sköter kosten. Min mage är ungefär 100% bättre och jag hade glömt hur det var att inte alltid ha problem med magen. Så lycklig och tacksam för det. Har inte ätit godis eller druckit vanlig läsk på 7 månader men lite snacks äter jag ibland. Jag smakar på allt jag lagar och bakar för att för att känna smakerna så nog får jag gotta mig ändå. 😀

Att laga mat och baka är ju en av mitt jobb så jag är så van och det händer att jag inte ens blir sugen. Låter konstigt men det är som att man blir lite ”full” av det, gjort det lite för mycket helt enkelt. 😅❤️

Nästa inlägg

Var kommer barn ifrån?

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x