Pyssel

Godmorgon!

Haha…. ja där fick man så man teg. Igår skrev jag att jag minsann sov som en prinsessa. Det kan man väl säga att jag INTE gjorde inatt. Inatt var det mer prinsessan med rejäla sömnproblem. Men, jag vet ju att det blir bakslag när mitt liv ska återgå någorlunda till det normala så jag får ta dessa strönätter när det blir knas. Nu vankas dessutom supermåne så då lär man kanske få några knasnätter till. Men så länge det inte var som förr så är jag överlycklig. Då var det mer ”galen prinsessa klättrar på väggarna” som inte kan sova…. haha! Huuu, ryser när jag ser tillbaka på den tiden.

Hörni! Vad gör ni i påsk? Här blir det lugnt och jag kan tänka mig att det blir en hel del mat, högt och lågt. Massa gött. Någon dag blir det grill utomhus med familjen så vi får umgås lite. Ska bli jättemysigt. Sånt ser man väldigt mycket fram emot just nu.

Igår hörni, då kröp plötsligt pysslar-Frasse fram i mig och gjorde så vi fick lite pappersägg att hänga i lite kvistar. Ja men sååå fint! Nu fick jag blodad tand så nu blir det nog några svarta ägg också. Inte så kul färger men det enda pappret ja har hemma.

Hur jag gjort dessa kan du läsa på min >>Instagram.<< Busenkelt och riktigt fint ju. Ska se om jag får tag på lite annan färg på papper också så jag kan göra några med färg också. Påsken är ju en aningens mer färgglad än vit och svart oftast.

Morgonens frukost blev detta. I med 2 stora bananer och 1,5 dl frysta blåbär och lite vatten. Häll upp i en skål och sen är det på med min hemmagjorda granola och lite bananslantar. Sååå gott!

Nu ska jag fortsätta med dagen här! Vi hörs lite senare.

Kram Nina

34
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Helene
Helene
4 years ago

Kul med pyssel, jag har faktiskt aldrig påskpyntat, tycker helgen är så kort och betyder inget för mig, barnen fick varsitt påskägg när de var mindre för att alla andra fick men annars inget firande. Maten är ju samma som vid jul och midsommar och äter gärna allt men inte samtidigt, vi brukar mer se det som en start på våren och öppna altaner och landstället och grilla för första gången för säsongen.

niiinis
niiinis
Reply to  Helene
4 years ago

Ja men lite så har jag också känt, det går så fort och sen är det slut. Härligt att se det som en start på våren, det gör vi också! 🙌🏻😍

Img 7642.jpg

Nästa inlägg

VECKOMATSEDEL

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x