Kan inte tro det?!

Godmorgon!

Kan knappt tro det men jag sov som en stock inatt, hoppet är det sista som överger en och tammetusan att det funkade. Kanske är supermåne det nya ”sleepingpill” för mig? Otroligt är det i alla fall.

Gårdagen tillbringades mestadels hemma. Jag stod i köket den mesta av tiden och Tony satt på kontoret. Milo tillbringade mycket tid ute med lek och stoj så det passade ju perfekt att få lite gjort. Svårt med lov när man egentligen inte är ledig men ändå vill hitta på lite saker, men så går inte det då vi lever efter social distansering… ja ni fattar. Den här påsken kommer handla om att vara hemma och mysa, äta gott och vara ute mycket. Typ så.

Jag har tagit plats i gästrummet/kontoret, har just gjort lite andningsövningar med tända ljus här. Så viktigt att hitta de små stunderna för feelgood och att göra sånt som får dig att må bra. Nu ska jag jobba någon timme.

Morgonfrillan sitter på plats och nattlinnet är fortfarande på. Ska ta efter Tony lite mer. Ni som såg min story på min Instagram igår kunde se skillnaden på våra outfits, våra jobbaoutfits. Ska således strax fräscha till mig lite så man inte hasar runt i nattlinnen och myskläder hela dagarna. Rutiner är viktigt nu när dagarna flyter samman och man tillbringar mer tid än någonsin innanför de fyra väggarna hemma. Ska sminka mig lite också bara för att….

Hörni, ha en fin onsdag, vi hör senare!

Kram Nina

54
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
A6d2ab9f39134e2d88c0a51722a0f18d.jpg

Nästa inlägg

Påsklängd

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x