Ut på tur… aldrig sur…

Hej fina!

Här sitter jag och äter snacks, torkade bananer (såna söta goda) och så mina favoritsnacks, fast dom är hemliga, haha….. vill inte berätta om dom för dom finns bara ibland och tar slut alldeles för ofta redan som det är nu. Dom finns dessutom bara i en endaste affär här hemma i småstaden, så om bara 5 av er snappar upp min idé så kommer det göra att dom tar slut fortare. Haha…. var jag elak nu?

Huu vad torra händerna är nu av allt tvättande och spritande

Hörni, idag har jag gjort en hand med påfyllning av gelénaglar själv. Titta inte så nära på dem nu bara….. 🙈 Nu i virustider så får man använda sin kreativitet. En gång i tiden när jag hyrde in mig på en salong som Makeup artist så hjälpte jag till att göra naglar också. Jag har lärt mig av en nagelterapeut, dock så fick alla kunder självklart veta att jag inte var utbildad innan de bokade om de skulle göra naglarna hos mig. Var skitkul och tack vare det så kan jag göra naglarna själv nu. Ringrostig som tusan är jag men det kanske blir bättre med tiden?

Jaha, här är Robinson på i bakgrunden men jag ska strax börja titta på en av mina favvofilmer, ”Djävulen bär Prada”. Kan se den hur många ggr som helst! Älskar den, får sån härlig energi av den.

Idag var vi ute på en Söndagstur. Vet inte om jag berättat för er att jag ÄLSKAR att åka bil, helst när jag får sitta bredvid. Vi kan sätta oss och bara åka runt och kika på olika saker. Allt från hus till olika städer. Inte visste jag att detta skulle komma att bli höjdpunkten på många av våra dagar i dessa virustider?

Idag fick vi med oss mina föräldrar också. Fast dom i en egen bil då. Vi stannade till på vägen och stod ute och pratade. Jag hade t ex sett en superflådig villa ute på landet på hemnet som vi åkte och kikade på, inget vi själva letar efter men jag kan väl inte vara ensam om att Hemnet-knarka som det kallas? Såååå kul ju! Har ni något hus till salu och du ser en kort brunette åka runt ditt hus är det bara jag som sett ditt hus på Hemnet. Haha…. närå! 😂

Ja, sen FaceTimar vi på vägen med mamma och pappa. Inser att det låter lite konstigt nu när jag skriver ner det men hur som helst så var det jäkligt mysigt idag. 😄 Det finns sätt att ändå få umgås på, även om det är på ett annorlunda sätt idag.

Bästa med hela bilåkandet brukar ju få vara att snarka till en stund också. Finns det ett ställe som är skönare att sova på? Älskar att snarka i bilen – förr var det helt uteslutet då jag ju är katastroftänkare och alltid varit orolig för att något ska hända. Men med åren, och ju längre jag haft Tony som chaufför vid min sida så har jag vaggats in i trygghet. Självklart blir jag livrädd när Tony bromsar till hastigt osv men jag kan ändå somna. Jag är fortfarande rädd för att något ska hända men kan ändå slappna av så jag somnar. Stort!

Minns en gång när vi var i Göteborg och hade varit och tittat på Daughtry och skulle åka hem på morgonen efter. Jag somnade strax utanför Göteborg och vaknade i Västerås – det ligger 3 mil från vår småstad. Göteborg ligger ca 45 mil ifrån oss – kul sällskap man var va? 😂

Blev tvungen att leta upp det på bloggen. 2014 var vi där, tänk…. det är 6 år sen!

Haha, vi såg ut att ha skoj i alla fall. Blir alltid så förvånad när jag ser hur mycket Tony tappat i vikt. Man glömmer verkligen bort.

Jaha, nähä. Dags att sätta igång filmen. Klockan är ju redan kvart över 10. Ha en fin kväll.

Kram Nina

61
Subscribe
Notify of
guest

11 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Skatan
Skatan
4 years ago

Asså…tittade på bilden först och läste sen.

Men enligt mitt tycke. Dem snyggaste naglar du någonsin har visat.
Sen läste jag…och höll på att glida av stolen. GJORT DEM SJÄLV?!!
Magiskt vad du kan ”allting ” du är tammetusan bäst!
Var rädd om dig- lev väl❣

niiinis
niiinis
Reply to  Skatan
4 years ago

Hahaha! Skatan, vad jag saknat dig! ❤️❤️❤️❤️ Men tack, vilken komplimang. Jag är en sån som kan lite om mycket men inte mycket om något. Haha….. 😂😂😂 Var rädd om dig, försvinn inte! ❤️

Skatan
Skatan
Reply to  niiinis
4 years ago

😘

Anna
Anna
4 years ago

O vad jag önskar att jag kunde låta någon annan köra .. men med kontrollbehov/ katastroftänk funkar det ju inte 🙄

niiinis
niiinis
Reply to  Anna
4 years ago

Jag vet hur det känns. 😞 Med tiden började jag släppa på mitt kontrollbehov men det är en lång resa. ❤️

Anna
Anna
4 years ago

Älskar också att bara åka utan en speciell destination. Man kommer fram till en korsning, kollar ortsnamnen vilket som låter mysigast och åker dit. Likadant vid nästa korsning, och till slut vet man inte var man är:)

niiinis
niiinis
Reply to  Anna
4 years ago

Jaaa, men åh vad mysigt. Så åker man bara. I varje stad kan man ju hitta ett nytt favoritfik eller restaurang. Bästa! 🙏🏻😍

Sarah
Sarah
4 years ago

Ja..eller du tappat i vikt..du är ju så smal nu..imponerad över hur du lyckats men känner att jag gärna skulle vilja veta mer om din resa som pepp och motivation. Idag slog vågen rekord, all time high…så..skulle uppskatta ett inlägg om hur du gått tillväga. Kram

niiinis
niiinis
Reply to  Sarah
4 years ago

Ska skriva om det. Kram ❤️

Carro
Carro
4 years ago

Åh känner igen det där med bilåkandet, har alltid varit sån! Älskar att åka bil, titta på allt utanför fönstret, åka i timmar, sova en stund. Värst var det när jag var tillsammans med en kille som alltid lånade sin pappas cab, fy fan jag somnade direkt, så skönt haha! MEN för ett år sedan lite drygt (är 32) så tog jag körkort, och nu är den där härliga känslan med att åka med nån annan helt bortblåst, sitter på helspänn och ”bromsar” kollar döda vinkeln osv, skit också haha! Önskar jag kunde känna så igen…

Sofia
Sofia
4 years ago

Det där var alltid söndagsnöjet när jag var barn. Nu är det oftast att man åker för att komma till ett visst mål, men då var det resan som var målet. Så mysigt ju.

Img 6137.jpg

Nästa inlägg

VECKOMATSEDEL

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x