ANNONS
Integritet på Tailsweep

Ut på tur… aldrig sur…

/

Hej fina!

Här sitter jag och äter snacks, torkade bananer (såna söta goda) och så mina favoritsnacks, fast dom är hemliga, haha….. vill inte berätta om dom för dom finns bara ibland och tar slut alldeles för ofta redan som det är nu. Dom finns dessutom bara i en endaste affär här hemma i småstaden, så om bara 5 av er snappar upp min idé så kommer det göra att dom tar slut fortare. Haha…. var jag elak nu?

© Nina Hermansen

Huu vad torra händerna är nu av allt tvättande och spritande

Hörni, idag har jag gjort en hand med påfyllning av gelénaglar själv. Titta inte så nära på dem nu bara….. 🙈 Nu i virustider så får man använda sin kreativitet. En gång i tiden när jag hyrde in mig på en salong som Makeup artist så hjälpte jag till att göra naglar också. Jag har lärt mig av en nagelterapeut, dock så fick alla kunder självklart veta att jag inte var utbildad innan de bokade om de skulle göra naglarna hos mig. Var skitkul och tack vare det så kan jag göra naglarna själv nu.

Ringrostig som tusan är jag men det kanske blir bättre med tiden?

Jaha, här är Robinson på i bakgrunden men jag ska strax börja titta på en av mina favvofilmer, ”Djävulen bär Prada”. Kan se den hur många ggr som helst! Älskar den, får sån härlig energi av den.

© Nina Hermansen

© Nina Hermansen

Idag var vi ute på en Söndagstur.

Vet inte om jag berättat för er att jag ÄLSKAR att åka bil, helst när jag får sitta bredvid. Vi kan sätta oss och bara åka runt och kika på olika saker. Allt från hus till olika städer. Inte visste jag att detta skulle komma att bli höjdpunkten på många av våra dagar i dessa virustider?

Idag fick vi med oss mina föräldrar också. Fast dom i en egen bil då. Vi stannade till på vägen och stod ute och pratade. Jag hade t ex sett en superflådig villa ute på landet på hemnet som vi åkte och kikade på, inget vi själva letar efter men jag kan väl inte vara ensam om att Hemnet-knarka som det kallas? Såååå kul ju! Har ni något hus till salu och du ser en kort brunette åka runt ditt hus är det bara jag som sett ditt hus på Hemnet. Haha…. närå! 😂

Ja, sen FaceTimar vi på vägen med mamma och pappa. Inser att det låter lite konstigt nu när jag skriver ner det men hur som helst så var det jäkligt mysigt idag. 😄 Det finns sätt att ändå få umgås på, även om det är på ett annorlunda sätt idag.

© Nina Hermansen

Bästa med hela bilåkandet brukar ju få vara att snarka till en stund också. Finns det ett ställe som är skönare att sova på? Älskar att snarka i bilen – förr var det helt uteslutet då jag ju är katastroftänkare och alltid varit orolig för att något ska hända. Men med åren, och ju längre jag haft Tony som chaufför vid min sida så har jag vaggats in i trygghet. Självklart blir jag livrädd när Tony bromsar till hastigt osv men jag kan ändå somna. Jag är fortfarande rädd för att något ska hända men kan ändå slappna av så jag somnar. Stort!

Minns en gång när vi var i Göteborg och hade varit och tittat på Daughtry och skulle åka hem på morgonen efter. Jag somnade strax utanför Göteborg och vaknade i Västerås – det ligger 3 mil från vår småstad. Göteborg ligger ca 45 mil ifrån oss – kul sällskap man var va? 😂

Blev tvungen att leta upp det på bloggen. 2014 var vi där, tänk…. det är 6 år sen!

Haha, vi såg ut att ha skoj i alla fall. Blir alltid så förvånad när jag ser hur mycket Tony tappat i vikt. Man glömmer verkligen bort.

Jaha, nähä. Dags att sätta igång filmen. Klockan är ju redan kvart över 10. Ha en fin kväll.

Kram Nina

11
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00