Såhär startade min dag

Godmorgon!

Eller den är ju 12 på dagen, men jag står här i morgonrock och tofflor än. Har hållit igång sen halv 7 i morse här så jag har inte hunnit längre. Ska strax hoppa in i duschen, ska ta en varm dusch…. nej fasen, jag tar ett bad. Ett egentidsbad sitter som en smäck nu.

Såhär startade min dag, i köket med bakning av lite olika godsaker. Jag har fått ihop några gottiga recept. Idag blir det nog så att vi åker ut och glädjer någon i våra familjer med det jag bakat. Vi får inte plats med allt och ingen kan hålla på och äta allt jag bakar.

Apropå äta, ni är såååå många som frågat mig angående sellerijuicen och hur jag lever idag så jag tänkte berätta det i ett inlägg senare i eftermiddag.

Nu ska jag fortsätta med att fota bakverk och redigera bilder. Vi hörs lite senare!

Kram Nina

42
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Agneta
Agneta
4 years ago

Så kul när du uppdaterar varje dag, även helg.Det är ju det här vi vill ha.Lite modetips,trädgårdsfix och en kaka på det.Ingen tonårsblogg med plutande selfibilder ha,ha.

carina
carina
4 years ago

Så gott det ser ut,jag skulle gärna baka den idag,men det blåser och snöar så huset skakar ibland,men har inte ingredienser hemma,så det får bli en annan dag.

niiinis
niiinis
Reply to  carina
4 years ago

Du får ta det en annan dag!

Stina
Stina
4 years ago

Du är toppen vilka bra recept och allt annat du delar med dig har fått mycket inspiration från dig tack ska du ha kram ❤️

niiinis
niiinis
Reply to  Stina
4 years ago

Så kul att höra! Tack! ❤️

Img 8844.jpg

Nästa inlägg

Whiskysås

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x