ANNONS
Integritet på Tailsweep

Perfekt helg

/

Inlägget innehåller annonslänkar genom reklam för Clas Ohlson och Indiska

Godmorgon Måndag!

Den helgen gick fort hörni. Plötsligt var det måndag igen. Jag är rätt taggad för den här veckan ändå för det ska bli härligt väder. Idag vid 10 tiden spricker det upp och blir sol och sen ska vi ha sol och ca 16-18 grader i flera dagar. Vet ni hur härligt det känns? Åh vad vi ska försöka vara ute så mycket som möjligt.

Älskar all tid ute nu. Igår när Tony stack ut och sprang så tog jag och Milo en promenad tillsammans. Så skönt nu när de hänger med i promenadtakten, annat var det när de var mindre och det tog 88 år och gå en.

Kopparna hittar ni HÄR

Det blev minsann premiär för utefrukost igår också. Första för året. Hur härligt? Vi har en liten plats på altanen på baksidan som är helt vindstilla, äter man frukosten vid 10 tiden så har solen hunnit dit ordentligt och man kan sitta i bara en tröja. Vi satt länge och bara njöt, jag drack väl 147 koppar te. Har ju hittat tekapslar till min Nespresso nu så nu är det här med te så smidigt ju. Jag avverkar väl fler paket i veckan. Haha…. jag är säkert sen på bollen men wow vad bra det är!

Efter frukost och lite fix for vi ju till Västerås. Efter det åkte vi vidare ut till mina svärisar. Det var fortfarande rätt härligt väder och lite värme så vi kunde vara ute. Det är ju så man ses numera.

Milo och kompis for runt som skottspolar så svetten lackade.

Skönt att få vila en stund….. alltså ungar och deras energi? Tänk om man ens hade hälften av den? Känns som man skulle palla vad som helst.

Sen var det på’t igen. Slå rekord med den här evighetsgamla hoppmojängen. Jag tror att rekordet ligger på 114. Skulle en annan prova skulle hängnassarna dunka i backen och så skulle man få hämta en blöja typ. 😂

Nej, själv satt jag vid den här värmaren som vi tog med oss hemifrån. Bästa köpet! Värmer så himla bra och har en timer ifall man glömmer den på. Vi brukar ha den i förtältet när vi åker med Vagnhild och den värmer upp hela tältet tammetusan. Det är en sån som sveper fram och tillbaka om man vill, du kan ställa in det själv. Finns HÄR.

Blev en perfekt helg på alla sätt. Fifasen så välkommen våren är nu. Den kommer med hopp och glädje känns det som. Något så härligt att se fram emot och vara glad för.

Nähe, dags att kicka igång dagen. Önskar dig en fin måndag och ny vecka. Hör sen!

Kram Nina 

2

Följ mig gärna på Instagram, uppdaterar story dagligen.

@niiinis.se
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00