ANNONS

Kaos i affären

/

Innehåller reklam för Love Forever

Godmorgon vänner!

Lördag och helg igen, finns ju inte så härligt än helg. Nu i virustider så uppskattar jag det ändå, det är ändå helgkänsla med allt vad det innebär. Jag sov till 7 i morse och det var ju galet i sig, att sova så länge är ju en ynnest för en annan som kuckulurat uppe halva nätterna hela vintern. Känner mig som en tonåring…. haha! 😂

Okej, nu ska jag berätta om lite saker vi gjort sen i torsdags. Mycket jobb hemma såklart men sen gör vi våra små utflykter, även om vi kör social distansering ganska så hårt så måste man ut och röra sig ibland för att inte bli galen. 😅

Foto: © Nina Hermansen

Foto: © Nina Hermansen

Foto: © Nina Hermansen

I torsdag eftermiddag åkte vi ut på en tur. Jag skulle lämna lite bakverk till våra mammor och pappor. Vi hämtade först mat på Chop-chop och åkte sen och satte oss utanför kyrkan där jag och Tony gifte oss. Solen värmde så skönt så vi satte oss på en tröja på marken och njöt av maten. Tänk, för snart 14 år sedan stod vi här på kyrkbacken med solen i våra ansikten och kramades med våra vänner efter vi precis blivit man och fru. Vilken dag, jag kommer aldrig glömma den dagen. En av livets lyckligaste dagar. ❤️

Jag hade på mig min ascooooola jeansjacka som jag beställt av Terece på Love Forever.

Foto: © Nina Hermansen

Du hittar den HÄR! Stretchig som tusan är den och sitter som en smäck! Den är så snygg i tvätten och slitningarna också, exakt så som en jeansjacka ska se ut. Jag har stl M så står du och väger mellan 2 storlekar så ta den lite större säger jag om du skulle vilja beställa också.

Första stopp var hos svärisarna. Åh vi satt ute länge och bara mös i värmen, så otroligt skönt.

Sista stopp var ute hos mamma och pappa, lite syltkakor och vaniljhjärtesnittar låg i lilla ”låddan”.

Igår morse startade vi dagen med att storhandla. Usch, jag kan inte rå för att jag är stressad att handla i affärer nu. Jag håller nästan andan och så håller jag överdriven avstånd till människor. Känner att jag stressar och nästan springer fram för att bli klar så fort som möjligt. Är jag ensam om det här? Nä, tacka vet jag och handla online istället. Då kan man handla i lugn och ro och inte springa fram.

Här på bilden var det kaos med allt då vi fick en sån där delavstämning. 😅 Alltid när man har lite bråttom eller när man handlar sjukt mycket eller som igår…. höll andan och kände mig sååå stressad. Vi tog ingen vagn heller jäkla knäppskallar…. så desto flera korgar och påsar istället. Det ordnade sig i alla fall och allt stämde bra.

Ikväll ska vi nämligen ha något så kul som matlagning och champagneprovning viralt. Vi är med som första testgrupp och det ska bli så spännande, vi ska laga så himla god mat alltså och få prova fantastiska champagnesorter till. Höjdpunkt som heter duga!

För övrigt så innehöll gårdagen till största delen av jobb och jobb. Har samarbeten som ska in för godkännande och det är hel del som ska förberedas för sånt. På eftermiddagen sen åkte vi i alla fall iväg för lite ärenden.

Igår fick jeansjackan bytas mot skinnjackan då det blivit lite kyligare väder igen. Trist, men april är ju exakt såhär knäppt med sina väderomslag. Man får försöka hänga med bäst man kan. Ena dagen t-shirt och andra vinterjacka.

En supersen lunch i bilen hann vi med också. Tony slabbade ned hela tröjan och jag höll på att hälla all mat i knät så att det här med takeaway i bilen är ju inte bara mysigt, så kan man ju säga. Haha….

Nu ska jag sätta igång dagen här. Ska väcka min sjusovare till man och ta med honom på en promenad. Sen ska jag nog hinna med lite städ och plock och sen senare i eftermiddag ska vi börja förbereda för matlagning. Berättar såklart mer om allt och ska försöka knäppa bilder också.

Ha en mysig lördag så hörs vi senare!

Kram Nina

6
57

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00