Kaos i affären

Innehåller reklam för Love Forever

Godmorgon vänner!

Lördag och helg igen, finns ju inte så härligt än helg. Nu i virustider så uppskattar jag det ändå, det är ändå helgkänsla med allt vad det innebär. Jag sov till 7 i morse och det var ju galet i sig, att sova så länge är ju en ynnest för en annan som kuckulurat uppe halva nätterna hela vintern. Känner mig som en tonåring…. haha! 😂

Okej, nu ska jag berätta om lite saker vi gjort sen i torsdags. Mycket jobb hemma såklart men sen gör vi våra små utflykter, även om vi kör social distansering ganska så hårt så måste man ut och röra sig ibland för att inte bli galen. 😅

I torsdag eftermiddag åkte vi ut på en tur. Jag skulle lämna lite bakverk till våra mammor och pappor. Vi hämtade först mat på Chop-chop och åkte sen och satte oss utanför kyrkan där jag och Tony gifte oss. Solen värmde så skönt så vi satte oss på en tröja på marken och njöt av maten. Tänk, för snart 14 år sedan stod vi här på kyrkbacken med solen i våra ansikten och kramades med våra vänner efter vi precis blivit man och fru. Vilken dag, jag kommer aldrig glömma den dagen. En av livets lyckligaste dagar. ❤️

Jag hade på mig min ascooooola jeansjacka som jag beställt av Terece på Love Forever.

Du hittar den HÄR! Stretchig som tusan är den och sitter som en smäck! Den är så snygg i tvätten och slitningarna också, exakt så som en jeansjacka ska se ut. Jag har stl M så står du och väger mellan 2 storlekar så ta den lite större säger jag om du skulle vilja beställa också.

Första stopp var hos svärisarna. Åh vi satt ute länge och bara mös i värmen, så otroligt skönt.

Sista stopp var ute hos mamma och pappa, lite syltkakor och vaniljhjärtesnittar låg i lilla ”låddan”.

Igår morse startade vi dagen med att storhandla. Usch, jag kan inte rå för att jag är stressad att handla i affärer nu. Jag håller nästan andan och så håller jag överdriven avstånd till människor. Känner att jag stressar och nästan springer fram för att bli klar så fort som möjligt. Är jag ensam om det här? Nä, tacka vet jag och handla online istället. Då kan man handla i lugn och ro och inte springa fram.

Här på bilden var det kaos med allt då vi fick en sån där delavstämning. 😅 Alltid när man har lite bråttom eller när man handlar sjukt mycket eller som igår…. höll andan och kände mig sååå stressad. Vi tog ingen vagn heller jäkla knäppskallar…. så desto flera korgar och påsar istället. Det ordnade sig i alla fall och allt stämde bra.

Ikväll ska vi nämligen ha något så kul som matlagning och champagneprovning viralt. Vi är med som första testgrupp och det ska bli så spännande, vi ska laga så himla god mat alltså och få prova fantastiska champagnesorter till. Höjdpunkt som heter duga!

För övrigt så innehöll gårdagen till största delen av jobb och jobb. Har samarbeten som ska in för godkännande och det är hel del som ska förberedas för sånt. På eftermiddagen sen åkte vi i alla fall iväg för lite ärenden.

Igår fick jeansjackan bytas mot skinnjackan då det blivit lite kyligare väder igen. Trist, men april är ju exakt såhär knäppt med sina väderomslag. Man får försöka hänga med bäst man kan. Ena dagen t-shirt och andra vinterjacka.

En supersen lunch i bilen hann vi med också. Tony slabbade ned hela tröjan och jag höll på att hälla all mat i knät så att det här med takeaway i bilen är ju inte bara mysigt, så kan man ju säga. Haha….

Nu ska jag sätta igång dagen här. Ska väcka min sjusovare till man och ta med honom på en promenad. Sen ska jag nog hinna med lite städ och plock och sen senare i eftermiddag ska vi börja förbereda för matlagning. Berättar såklart mer om allt och ska försöka knäppa bilder också.

Ha en mysig lördag så hörs vi senare!

Kram Nina

105
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Isabelle
Isabelle
3 years ago

Känner lika för dig med att handla just nu.. blir arg o retlig o känner mig superstressad. Vill inte prata me nån utan bara ta mina grejer o kuta… o tyvärr glömma hälften😂

niiinis
niiinis
Reply to  Isabelle
3 years ago

Exakt så! Haha….. jag glömmer också hälften fast jag noggrant skrivit lapp. 🙈 Hur är det ens möjligt, antar att det blir lite tunnelseende av det hela. 😂🤦🏻‍♀️

Agneta
Agneta
3 years ago

Här i England använder jag munskydd.Endel säger att det inte hjälper.Men jag känner mig lite mer skyddad känns det som.Ingen som använder det i Sverige?

niiinis
niiinis
Reply to  Agneta
3 years ago

Min mamma och pappa använder det, jag har beställt andningsskydd och ska använda det sen om jag vågar handla mer. ❤️ Har sett några få som använder det men det är inte speciellt vanligt här. 🙈

carina
carina
3 years ago

Vi har handsprit i bilen,så det första man gör innan man sätter sig i bilen så spritar vi händerna,kanske hjälper lite. Sedan håller jag på att tvätta sönder händerna när vi kommer hem.

niiinis
niiinis
Reply to  carina
3 years ago

Vi har också handsprit i bilen, typ överallt man kan tänkas behöva det. 😀 Samma med tvättandet, man är torr om händerna…. det är ju en sak som är säker. 🙈

Img 2884.jpg

Nästa inlägg

Världens godaste vitlökssås

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x