ANNONS

Surkärring

/

Go’kväll!

Ja nu är det kväll igen, känns som det blev morgon och sen var det kväll nästan direkt. Idag var det en väldigt grå dag, här har det regnat och imorgon pratas det om snö. Man ba: ”Så kul och härlig du är April”. April är en riktig lurmånad när det kommer till vädret. Man får en liten försmak på sommar och härligt väder med häng i solen och grillmiddagar på uteplatsen. Sen dras det tillbaka och så känns det som höst och vinter kommer och slår en på händerna så man drar in dem i värmen igen. Fasen alltså…. taskigt på något vis ju.

Jag blir lite otålig med dåligt väder. Det känns som vädret nu i virustider ju är det roligaste man har att se fram emot. Då vill man ju inte ha snö – så jäkla deppigt ju.

Upplyftande bild som mötte upp i väderappen nu, inte sant? Jaja, vi får ta dom här dagarna så får vi vara desto gladare sen när det blir fint igen.

Solcellslamporna har lyckats få ihop en aningens med sol så de orkar lysa lite ikväll. Förstååååår ni så härligt att sitta här en kväll i juli och bara njuta av tända ljus och ljuset från dessa solcellslampor? Tills man börjar höra bzzzzzzzzz runt öronen och myggjävlarna kommer och gör livet surt för en. Haha, nu är man positiv va? Haha….

Nu ska jag strax sova tror jag så jag får samla ihop lite ny energi och orkar tänka positivt. Kan behövas med den här surkärringen. 😜 Ha en fin kväll!

Kram Nina

5
47

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00