Surkärring

Go’kväll!

Ja nu är det kväll igen, känns som det blev morgon och sen var det kväll nästan direkt. Idag var det en väldigt grå dag, här har det regnat och imorgon pratas det om snö. Man ba: ”Så kul och härlig du är April”. April är en riktig lurmånad när det kommer till vädret. Man får en liten försmak på sommar och härligt väder med häng i solen och grillmiddagar på uteplatsen. Sen dras det tillbaka och så känns det som höst och vinter kommer och slår en på händerna så man drar in dem i värmen igen. Fasen alltså…. taskigt på något vis ju.

Jag blir lite otålig med dåligt väder. Det känns som vädret nu i virustider ju är det roligaste man har att se fram emot. Då vill man ju inte ha snö – så jäkla deppigt ju.

Upplyftande bild som mötte upp i väderappen nu, inte sant? Jaja, vi får ta dom här dagarna så får vi vara desto gladare sen när det blir fint igen.

Solcellslamporna har lyckats få ihop en aningens med sol så de orkar lysa lite ikväll. Förstååååår ni så härligt att sitta här en kväll i juli och bara njuta av tända ljus och ljuset från dessa solcellslampor? Tills man börjar höra bzzzzzzzzz runt öronen och myggjävlarna kommer och gör livet surt för en. Haha, nu är man positiv va? Haha….

Nu ska jag strax sova tror jag så jag får samla ihop lite ny energi och orkar tänka positivt. Kan behövas med den här surkärringen. 😜 Ha en fin kväll!

Kram Nina

51
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Carola
Carola
4 years ago

Clas Olsson har massa bra mygg bekämpning.

Annett
Annett
4 years ago

Känner igen det där med humöret dom påverkas av vädret!
Lamporna är ju hur mysiga som helst!! Var har du köpt dem?

niiinis
niiinis
Reply to  Annett
4 years ago

Rusta! 🥰

AnsoAnna
AnsoAnna
4 years ago

Var är de fina lamporna ifrån?
Du kanske har skrivit det nånstans men då har jag missat det isf :).

niiinis
niiinis
Reply to  AnsoAnna
4 years ago

Dom är från Rusta. 👍🏼😍

Img 8825.jpg

Nästa inlägg

VECKOMATSEDEL

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x