När man blir lugnad

Inlägget innehåller annonslänkar genom reklam för NordicFeel

Godmorgon!

Tack för all kärlek på mitt förra inlägg, ni är fantastiska och stöttar så otroligt fint. Vi är många som lever med oro nu och så kommer det nog fortsätta ett tag.

Igår blev det en lugn dag. Min livskamrat som levt med mig under väldigt lång tid ser när jag behöver honom lite extra mycket. På eftermiddagen tog vi ett bad och så fick jag prata av mig lite och landa i allt. Han är så lugnande och trygg och får mig alltid på bättre tankar. Är så glad att jag honom vid min sida. Tur att han stod där den där soliga dagen i augusti och sa JA när prästen frågade om det var i ”nöd och lust”. 😅 På vår väg fram i livet har det verkligen varit i nöd och i lust. Men snacka om att man blir starka tillsammans när man prövas, klarar man dessa små väg-gupp i livet så står man starkare än någonsin tror jag.

Igår så gav jag lite kärlek tillbaka genom att ge honom en spabehandling. Hans första. De allra flesta män är ju inte så noga med sin hud kanske men han fyller ju 40 i oktober så då tänker jag mig att det är hög tid att börja vårda huden. Här hade jag just rengjort hans ansikte grundligt med min Foreo Luna mini, ja världens bästa ansiktstvätt. Den är överlägset bäst i att hålla ansiktet helt rent och fritt från kvisslor, döda hudceller och finnar.

Efter jag rengjort så torkade jag rent allt och så hade jag på den här ansiktsmasken. Power recovery masque från Dermalogica. Hade på en själv också och blir alltid så galet förvånad över hur mycket den här masken gör. Ni anar inte hur fin huden blir efter den här masken, jag bara ÄLSKAR den! Frågade Tony hur det kändes? Jo men han tyckte det sved och kittlades lite. Det är ju så jag blir helt överlycklig för det är exakt så den ska kännas. Den jobbar ju så mycket för dig och din hud och är inne djupt och fixar och donar i porerna. Känslan efteråt är att man är så otroligt ren och len på huden, som att den gjort världens superbehandling av något slag. Har du möjlighet så testa den här alltså!

Nu ska vi äta lite mysfrukost här hemma. Liljorna håller som bäst pråmat slå ut och det nalkas långhelg. Livet är ju fint när man hittar de där små guldkornen i det.

Kram till dig som läser och tack till dig som kommenterar. Är så glad för er alla som finns här inne. Ha en fin dag så hörs vi senare, har ett wow recept till dig!

Kram Nina

244
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Agneta
Agneta
4 years ago

Tar till och med bort skalet på gurkan,det är kärlek det.Där går min gräns ha,ha. Ha en fin Valborg.

Pia Nordqvist
Pia Nordqvist
3 years ago

Nu harjag med familj provat många av din goda rätter…så gott och så trevligt du skriver.🌻🌺🌻

niiinis
niiinis
Reply to  Pia Nordqvist
3 years ago

❤️❤️❤️

Nästa inlägg

Känner mig rädd

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x