Man hittar sina märkliga sätt

Godmorgon!

Det här inlägget hade jag publicerat igår men av någon konstig anledning så fanns det inte här nu när jag kom in på bloggen. Det måste ha publicerats och sedan hamnat i utkast på något konstigt vis.

Publicerar det ändå så ni vet var jag hållit hus, berättar mer om vårt besök på naturreservatet senare idag sen.

Inlägg som skulle publicerats igår:

På väg till ett naturreservat för lite familjehäng med hela konkarongen. Ja alla förutom de stora barnen, de har ju helt egna liv numera. En får vara glad när de kommer och man får umgås.

Igår åkte vi till Västerås för att hämta grejer på Ikea. Vi tog med oss mamma o pappa för en tur också. Köpte först med takeaway och satte oss vid golfbanan och åt.

Sen pratade vi med varandra genom fönsterrutorna. Man kan hitta sina sätt att umgås på, t.o.m äta ute. Haha…. man hittar sina märkliga sätt att umgås på numera, det är en sak som är säker.

Älskade den här järsgården, heter det så förresten? Gillade att det såg ut att vara så gammal och fin!

Var några golfare ute så vi fick kika när de slog ut och tränade puttar.

Hemma satte jag mig sen för att dricka ett glas bubbel, har en alkoholfri sort som är sååå god. Den är torr så inte alls söt och sliskig. Milo spelade basket och jag satt i pyjamas och njöt av livet. Tony var ute och sprang och när han kom tillbaka var det dags för Stjärnornas stjärna. David Lindgren vann och det var välförtjänt.

I morse var vi ute och gick, Milo var med på cykeln och testade sina cykelskills på den här bryggan som står på land. Nu har jag kommit in i det här med promenader på morgonen. Jag går inte varje dag, men säkert 4-5 dagar i veckan. Helst skulle jag vilja gå varje dag men har lite svårt att hinna ibland. De dagar jag går ensam lyssnar jag på podd eller ljudbok, ibland går jag i tystnad också för att det är mysigt.

Nu håller vi tummarna för att vi slipper regn dit vi ska, det är drygt 4 mil kvar så. Det står att det ska vara uppehåll så nu hoppas jag appen håller vad den lovar.

Ha en mysig söndag så hörs vi sen!

Kram Nina

54
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jenny
Jenny
4 years ago

Lite nyfiken på vad bubblet heter. Vill gärna ha tips på goda alkoholfria alternativ😊

Jenny
Jenny
4 years ago

Lite nyfiken bar på vad bubblet heter? Vill gärna ha förslag på goda alkoholfria alternativ 😊

niiinis
niiinis
Reply to  Jenny
4 years ago

Vinosse från Richard Juhlin 😋😋😋

58e5f9fa74964be19a1c25f174e6e6a5.jpg

Nästa inlägg

10 minuters chokladtårta med hallon & Daim

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x