Ljuvlig utflykt

Godmorgon finisar!

Nu ligger jag efter en hel dag med bloggandet här, anledningen är att jag hade en plåtning här hemma igår och den pågick från morgon till kväll. Hann inte in mer igår alltså. Plåtningen är för 3 tidningar som kommer ut framöver – så kul att göra, fotografen var verkligen toppen och vi klickade superbra! Viktigt när man ska jobba ihop sådär.

Måste börja med att berätta om vårt besök till Färnebofjärdens nationalpark. Jag och Tony fick ett infall på morgonen och ringde runt till dom andra för att kolla om de ville följa. Alla ville så vi packade väskorna fulla med matsäck och gav oss av.

Vi tände elden ”the hardcore style”. Utan ved med bara tändstickor. Men vi lyckades och det är ju liksom ännu mysigare på något vis då. Vi grillade så gott och satt länge och bara njöt.

Det blev mackkastning då hela stranden var full av platta stenar, Milo vann med sina 10 mackor. Jag lyckades med 8 st.

Efter grill och strandhäng åkte vi vidare till Ingbo källor. Magiskt! Ser ni det gröna där i vattnet? Fanns fler såna ställen. Såå häftigt!

Vi besökte också den gamla kvarnen precis i närheten. Kärnfamiljen på bild tillsammans hör ju inte till vanligheterna numera. Glad för den bilden!

Vi smakade på vattnet i kvarnen, du vet iskallt källvatten…. finns det något godare? Miljoner liter strömmar i den här kvarnen varje dag.

Så tacksam för den här utflykten! Vi hade verkligen supermys och jag älskar att umgås med min familj. Bästa som finns! ❤️

Nu ska jag gå ut och gå en sväng, pms:en kom och hälsade på så jag känner mig lite ledsen i själen idag. Behöver ut och rensa huvudet.

Vi hörs sen, ska berätta om fotograferingen.

Kram Nina

57
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
lotten johansson
lotten johansson
4 years ago

Hej Ser fantastiskt ut.Var startar man och parkerar? Vi kommer från Enköping hållet Ha en bra dag👍

niiinis
niiinis
Reply to  lotten johansson
4 years ago

Vi ställde oss på parkeringen och sen bara gick vi, finns karta att kika på vid parkeringen. 👍🏼

Img 4879.jpg

Nästa inlägg

Extra kladdig Hallonkladdkaka

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x