Aj aj aj!

Godmorgon raringar!

Hoppas ni mår bra. Här hemma är det full fart redan, jag har varit och handlat på ICA redan och hunnit med en hel del. Så skönt att få mycket gjort redan från tidig morgon, jag är absolut som mest effektiv på morgnarna. På kvällarna brukar jag däremot bli tröttmössa och så jädrans seg.

Igår var oturen framme. Syns inte på första bilden då jag följde det med en snedlugg. Stod på huk i badrummet och rotade efter mitt ögonfranslim när jag hastigt reste mig och smashade pannan i badrumsspegeln som stod öppen. Det är en vass kant på den kan jag meddela, aj som fasen vad ont det gjorde. Jag stod och hoppade av smärta och Tony frågade inte ens vad som hände. Haha, hur taskigt?! När jag skadar mig är jag som ett barn, jag vill att någon ska trösta och fråga ”Hur gick det?” Haha….

Det gick bra, det hade kunnat vara mycket värre. Men ett litet sår med en Kalle anka bula under gör fortfarande ont.


Det blev genast bättre när jag fick hänga med min ”Mellan”. Vi satte oss och åt lite lunch tillsammans i parken. Han har precis fått nytt jobb och jag ville veta allt om det.

Efter lunchhäng gav vi oss iväg till IKEA för att inhandla allt till Vagnhild. Nu är två nya madrasser med bäddmadrasser inhandlade. En ny badrumslampa blev det också och lite annat lull-lull. Nästa helg åker vi iväg med henne en sväng, nästan hela Tonys familj följer också med. Ska bli såååå mys! Förtältet ska upp och så ska vi bara ha supermys i 3 dagar.

Idag ska vi få klart det mesta är tanken. Ska knäppa massa bilder. Ni är så många som har frågor om renoveringen så jag ska försöka visa allt vi gjort och hur vi gjort det.

Hörs lite senare, ha en mysig lördag!

Kram Nina

107
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Långpannekaka med sommarfrosting

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x