Kristi flygare med husvagnen

Godmorgon min vän!

Måndag igen och jag har massor att berätta för dig om vår ljuvliga lilla tripp vi tog över Kristi Himmelsfärd. Snacka om att man laddar batterier och får uppleva när man tar sig en liten svängom. Är så tacksam för den här helgen faktiskt och önskar att vi kommer få många fler framöver.

Sist vi hördes satt jag i förtältet med mina bruna ben och väntade på att få dra iväg på morgonens promenad. Vilken promenad det blev sen då? Ljuvligt! Billudden är ett naturreservat och ligger vackert på en smal udde, vattnet följer längs med och orkar man gå tillräckligt länge så kommer man till magiska små platser.

Vi bara stod där och njöt en lång stund och bara tittade på allt vacker runtomkring.

Efter promenad, morgontvätt och frukost så gav vi oss iväg på ytterligare en runda. Det skulle grillas bredvid vattnet och så ville barnen fiska.

Ingen fick någon fisk men mysigt var det att stå där och åtminstone försöka.

Tittar du riktigt noga så förstår du varför den här bilden blev lite rolig. Vi lärde oss att en del av Billudden är ett nudistbad. Barnen hade rätt kul åt det.

Grillen vid vattnet var riktigt mysig. Själv åt jag en tonfisksallad som jag svängde ihop strax innan vi gick. Det blev en lång promenad i skogen efteråt och sedan avslutades kvällen med grillmys vid husvagnarna.

Såhär ser det ut när man diskar i campinglivet. Gick man dit tillräckligt tidigt på morgonen så fick man dessutom stå alldeles ifred. I lördags förmiddag for vi hemåt i regnet igen.

Längtar redan till nästa gång vi ska åka. Vagnhild står laddad och klar och bara väntar på att få åka. Håller som bäst på att googla campingar som ligger 2 timmar bort.

Dags att sätta igång dagen men vi hörs snart igen!

Kram Nina

63
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mamma M
Mamma M
4 years ago

Mysigt med husvagn. Hade det som barn o saknar det som vuxen. Men får inte riktigt med mannen i husvagnstankarna. Hur tänker du kring att använda gemensamhetsanläggningen på campingen nu i Corona-tider? Känns det safe?

niiinis
niiinis
Reply to  Mamma M
4 years ago

Vi undvek gemensamhetsanläggningar så mycket vi kunde. På denna campingen så har de stora duschrum som är privata med en toalett i vilket är så himla bra i dessa dagar. Jag har också en alkospray som jag sprayar alla ytor jag tar i med innan jag nuddar något. Sen känns det på andra människor att alla är försiktiga. Till duschen så stod inte folk inne och köade t ex. Just på den här campingen kändes det faktiskt safe. Sen vet jag inte hur det är på andra. Hoppas att vi alla får lite mer klarhet i hur allt med sommaren kommer att se ut, den 5:e juni skulle visst FHM gå ut med vad som kommer att gälla med sommaren.

Det var i alla fall väldigt härligt att komma iväg även om försiktigheten följer med var man än tar sig.

Nästa inlägg

Georgiskt ljuvligt bröd – Tonis Puri

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x