Nytt på baksidan och upp på taket

Innehåller reklam genom annonslänkar för Furniturebox

Godmorgon raringar!

Igår kunde jag inte kika in på hela dagen då jag inte fick kläm på hur jag skulle logga in. Min blogg har uppdaterats och förnyats nämligen så du kanske kommer se en hel del nyheter här på sidan. Hojta gärna om något inte skulle funka som det ska. Idag fick jag dock kläm på allt så jag kunde höra av mig igen.

Igår eftermiddag efter jobbdag så for vi iväg för att hämta ett parasoll som jag beställt till baksidan. Jag har länge varit så less på att ha en parasollfot mitt i allt. Igår hittade jag äntligen en sån enkel som liksom hänger in över utemöblerna utan att ha en fot mitt i allt.

Ingen parasollfot i vägen här inte utan nu står den gömd i hörnet istället. Blev verkligen såå bra! Letade efter ett beiget eller ett ljusgrått. HÄR hittar du flera liknande.

Var så skönt att sitta under det sen och njuta. Jag är nämligen så känslig för när det är för varmt. Jag får panikkänslor och söker mig till skuggan direkt. Nu behöver jag bara dra upp det här så får jag skydd. Tony däremot som bara ÄLSKAR värmen och solen, ja han får lägga sig i solsängarna sen.

Har så mycket jag måste göra innan jag kan beställa dom dock. Ska tvätta av hela vår andra altan, ja där det är tänkt att solsängarna ska ligga. Den ser ut som skit rent ut sagt.

Kolla?! Den här altanen skrubbade jag för två år sen sist och då gjorde jag det inte ens ordentligt. Men nu blev jag så himla inspirerad av Ekotipsen om att använda 1 dl 24%-ig ättika, 4 dl vatten och 5 droppar diskmedel som rengöringsmedel till den. Där hade de nämligen gjort rent ett bord som såg ut typ såhär och fick rent det helt och hållet, såg ut som nytt alltså. Jag visar er när jag testat!

Men alltså, sååååå nöjda med våra utemöbler på baksidan är vi. Så sköna att sitta i och så snygga. Vi pratar om dom nästan varje dag…. haha! Igår satt Tony i en av fåtöljerna och jobbade och hade videomöten. HÄR hittar du dom, kom ihåg att du har 10% rabatt om du skulle handla något på sidan med min rabattkod NINA10.

Aporopå altan och uteplats så tänkte jag tipsa dig om lite olika saker.

Loungefåtölj (28% rabatt + 10% rabatt till med min rabattkod NINA10)

De här loungesetet stod jag och vägde mellan när jag beställde våra utemöbler till baksidan. Alltså de här loungefåtöljerna är ju så apsnygga med de utåtvikta armstöden. Finns i loungesoffa med, så snyggt att kombinera den med dessa fåtöljer.

Hängmatta (10% rabatt + 10% rabatt till med koden NINA10)

Åh, hur fint med denna linnefärgade hängmatta? Vi hade ju hängmatta ett tag och det var så avkopplande att ligga i den faktiskt. Så underskattat! Dessutom är det ju vrålsnyggt. Har man inga träd i sin trädgård att hänga den i så kan man köpa den med ställning (<länk). Rabatt på den också!

Vit positionsstol (27% rabatt + 10% rabatt till med rabattkod NINA10)

Jag ÄLSKAR dom här vita postionsstolarna. Så fräscha, enkla och URSNYGGA! Så snyggt att ha runt matbordet på altanen eller varför inte ha 2 som fungerar som solstolar? Tips på snyggt bord har du HÄR. Eller det supersnygga runda HÄR (17% rabatt + 10% med rabattkod NINA10).

Cozy Fåtölj (23% rabatt + 10% med rabattkod NINA10)

Ämen hur fin? Åh vad jag önskar att jag fick plats någonstans med 2 såna här. Bara en liten myshörna av något slag med ett litet bord emellan skulle vara sååååå fint!

Vad tror ni om dessa solsängar? Kollade ju på ett par andra förut men nu fastnade jag för de här med rundade armstöden. Tror nog jag vill ha dem istället, men sköna dynor till så man inte får träsmak i pyspunkan. Ja jag kallar min rumpa det numera. 😂

Efter fix och trix igår så for vi ut till mamma och pappa och tittade på uterumsbygget dom påbörjat. Kommer bli så fint!

Här uppe satt jag på träskivor som jag förflyttade för att kunna röra mig där. Jag hamrade nämligen i lite lister, eftersom jag vägde lättast så fick det bli min lott. Haha…. jag som inte älskar höjder liksom, men snacka om bra att träna sig med. Allt gick i alla fall toppenbra!

Jag smet in bland mammas rabarber igen – kan inte få nog av dem. På vägen var jag dock tvungen att kolla hur länge det dröjer innan vinbären poppar, det var ett tag kvar, så kan man ju säga. 😅

Tack för gårdagens ranson från den 100 år gamla rabarberbusken! Ja jag trodde 80 år men den är verkligen över 100 år gammal.

Älskar den här bilden som Tony lyckades fånga. 🥰

I morse var jag ute på lilla rundan. Så skönt att få njuta av solen innan den ska försvinna för dagen, ska bli regn i eftermiddag.

Hepp, dags att fortsätta här. Vi hörs senare.

Kram Nina

46
Subscribe
Notify of
guest

8 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jeanette
Jeanette
4 years ago

Vart kan man hitta den fina grå klänningen? Ha det fint!

niiinis
niiinis
Reply to  Jeanette
4 years ago

Den är från Lager 157 😘

Tina Zachrison
Tina Zachrison
4 years ago

Nina, klänningen!! Var hittar jag den?

niiinis
niiinis
Reply to  Tina Zachrison
4 years ago

Lager 157 ❤️

Elin
Elin
4 years ago

Jag har en likadan klänning fast i svart och den är köpt på Lager157. Kanske Niinis klänning kommer därifrån också?

Natalie
Natalie
4 years ago

Jag tror det är Lager 157 som klänningen är ifrån. Varit sugen på den själv….

Helene A
Helene A
4 years ago

Så fina foton på dig, ha det fint. Kram Helene

niiinis
niiinis
Reply to  Helene A
4 years ago

Tack snälla! ❤️

Img 2518.jpg

Nästa inlägg

7 oemotståndliga potatisrecept

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x