Fick starta dagen med att gråta…

Godmorgon fina!

Vaknar upp till morsdag idag, har sovit krattigt men kan säga att det slätades ut av ett tisslande och tasslande utanför toadörren i morse. Blev förvånad, dom är aldrig vakna 05.30 som jag.

När jag kom tillbaka till sovrummet låg det här där och väntade på mig (nåväl, smyckesskrinet hade papper på sig). Men där låg det och sängen hade fyllts på med en yrvaken unge också.

Alltså mitt hjärta exploderade! En tår i ögat och känslan av att bröstet kokade av kärlek och värme. Hur fint kan det egentligen bli i en mammas hjärta? Jag ska senare visa dig vad som fanns i den lilla kartongen. Så glad och tacksam att de gick upp i ottan för att fira mig lite, nu sover dom båda som små bebisar igen och här sittande jag och beundrar det jag har på mitt finger. Så fint! 🥰

Samtidigt är jag så galet lycklig. Jag är så tacksam för det jag har i livet, att få känna sig älskad är något otroligt vackert…. inget att ta föregivet. Att få vara utvald och att ha varelser omkring sig som bringar så mycket lycka varje dag, åååååh…. jag golvas av det faktiskt. Jag försöker vara tacksam för det varje dag, varje dag säger jag till mig själv: ”Vad lycklig jag får vara”. Det har förändrat massor i mitt liv att se positivt på saker, att känna tacksamhet och glädje. Kanske låter jag irriterande lycklig men jag försöker verkligen få in den tanken i mig varje dag. Hur PMS:ig jag än är så ska den känslan in. Igår kom den när jag drack smoothie, bara en känsla av lycka i bröstet över min familj, en känsla som vara i några sekunder men som fyller mig med så mycket glädje. Testa du med. Det tar ett tag men när du bara fortsätter att försöka leta efter de där små glädjestunderna att vara lycklig och tacksam över i livet så blir dom lättare och lättare att hitta. Till slut är dom bara där hela tiden. ❤️🙏🏻

Igår åkte vi ut till svärisarna med en tårta som jag bakade på morgonen.

Min svärmor är en fena på blommor, buskar och träd. Ja men allt grönt. Så mysigt att gå runt och kika i trädgården hemma hos dom. Man hittar alltid något nytt att titta på. Hon är så kreativ med sina påhitt. Kolla bara den gamla cykelkärran hon ställt upp mot en vägg, eller den lilla gamla barnstolen som får agera piedestal. Så lummig och fint!

Här väntade vi på att kaffet skulle bli klart så vi kunde fika i solen.

Mmmm, mums! 🙌🏻😋🥰👌🏻

Efter fika spelade farfar fotboll med Milo, är det någon som Milo kan garva läppen av sig åt så är det sin farfar. Det är kul att bara sitta och titta på dom där två. 😍

Efter vi kom hem så tog vi cyklarna ned till hamnkafét för att sitta och njuta av ett glas vin i solen. Det var magiskt härligt. Sen cyklade vi snabbt hem igen då det blev lite kyligt i luften.

Slog på värmaren och tog på oss lite mer kläder och satte oss och mös på altanen.

Jag körde live igår kväll på min Instagram. Såååå kul! Tror att jag ska göra det oftare för det är så himla härligt på något vis. Man får en helt annan kontakt med er då, älskar det konceptet.

En fin dag igår! ☀️Idag blir det ännu härligare då det är morsdag och vi har fullspäckat schema hela dagen. Vill önska dig en fin morsdag om du på något sätt firar den. Njut av dagen. Vi hörs sen!

Kram Nina

42
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sofia
Sofia
3 years ago

Grattis alla mammor idag och alla dagar 💕
Missade din live igår, går det att se den i efterhand?

niiinis
niiinis
Reply to  Sofia
3 years ago

Tyvärr inte. 😞

Nästa inlägg

Snabb Marängsommartårta med hallon & daim

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x