Student, nationaldagsbild och SPF tips!

Innehåller annonslänkar genom reklam för NordicFeel

Heeeeej på er!

Wow vad jag låter klämkäck, men det är faktiskt inte hela sanningen, kan faktiskt erkänna att jag har haft en riktig deppdag idag. Därför har det passat bra att ligga i soffan med kissen vid benen iklädd mysisar. Kollade en film ihop med Tony så det skingrade lite tankar.

Hon kommer alltid och lägger sig hos mig när jag är i soffan. Märker att hon blir väldigt lugn när jag sitter här och knattrar.

Kanske ingen typisk influencerbild med kuddarna upp och ned i utemöblerna och lakanen på tork och torkvindan full av tvätt. Men jäklar vad mysigt det var att få hänga på baksidan i flera timmar.

Igår var det studentkalas för bästa Anton. Jag kapade håret en sådär 5 cm till igår, kökssaxen funkade utmärkt. Vet inte hur jämnt det blev men de får la duga åt mig. 😅 Fick några frågor på min Instastory vad jag hade på läpparna. Galet nog så är det 3 olika läpprodukter…. 😂 Jag har på den här läppennan, sen är det det här läppstiftet och slutligen det här läppglanset.

Hawaiian Tropic SPF 30 // EVY SPF 50 // Hawaiian Tropic SPF 50 (med mjukgörande silkesprotein // Hawaiian Tropic spray SPF 30 // Hawaiian Tropic After sun.

Apropå produkter så har jag just fyllt på solfaktorsförrådet. Här har ni mina ”all time” favoriter. Har provat massor och har mina krav på bra solskyddsfaktor. Ni som följt mig länge vet ju att jag inte solar och smörjer mig alltid med jättehög solskyddsfaktor. Den får inte kladda, ska suga in i huden direkt, precis som BUS ska göra. Jag blir GALEN om det kladdar på huden. Den ska sitta bra, även när man badar och så ska den givetvis fungera bra. Jag älskar HAWAIIAN TROPIC, det är så jädrans grymt. Det och Evy. Bästa bästa! Jag använder bara det, Milo kör med EVY (han är som mig och HATAR kladd på kroppen) och Tony kör med SPF 30.

Då, när jag fortfarande solade, så använde jag 30 och har aldrig varit så fint brun som då. Brände mig ju aldrig och solen fick liksom tugga på i sin egna fart. Brännan blev som sagt så fin och så var jag brun i en hel evighet. Sån skillnad på när man kör för låg spf och småbränner sig. Inte alls samma fina bränna och så försvann det mycket fortare. Otrolig skillnad faktiskt.

Det var det…..

Som sagt, en annorlunda student men som Anton verkade vara mer än nöjd med faktiskt. Han hade bestämt att det skulle bjudas på Tacos och det kan ju inte bli bättre. Hur gott som helst! Han fick en liten hög med presenter av oss, sånt som är bra att ha när man flyttar hemifrån innehöll de.

Det blev en mysig eftermiddag/kväll. Senare for den nybakade studenten iväg med kompisarna. Har ni sett hans mössa? Ledlampa och självlysande emblem uppepå. Så coolt ju! Perfekt för en annan när man ska bättra på makeupen ju. Man kanske skulle köpa sig en sån där? 🤣

Idag kom min Thedde hem med en killkompis och hängde en stund. Tony bakade en kaka, ja men heeeeelt sjukt. Visserligen efter mitt recept men så galet att han stod där och inte jag. Kakan blev mycket väl godkänd av killarna så det gjorde han bra ”Tonkan”. Ska ge dig recept på kakan sen.

I eftermiddags for vi iväg efter att jag sett att mitt Instagram fullkomligen exploderade av snygga tjejer som firade Svenska nationaldagen. Kan ju inte vara sämre jag så jag övertalade Tony att hänga på och fota lite mot någon fin äng eller liknande när vi ändå skulle handla. Det var bara det att vi fick åka ut på landet för att hitta ett grön fält. 😅

Här sprang jag iväg en bit för att reka läget.

Blev väl somrigt va? Fiskade lite likes på min Instagram för att kunna bevisa för Tony att det ju är värt att ge sig iväg sådär ibland. Haha…..

Har just ätit en veganskt pizza här till en film. Inser att det var alldeles försent att äta kl 22 på kvällen…. men men, får kanske vara vaken desto längre så man hinner smälta undan maten lite?

Hoppas att Du haft en toppendag idag såhär på Nationaldagen.

Kram Nina

58
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Majsan Björk
Majsan Björk
3 years ago

Tack för en trevlig blogg. Undrar om du fortfarande dricker sellerijuice? Kram från Majsan

niiinis
niiinis
Reply to  Majsan Björk
3 years ago

Jajemen! Varje dag i snart 9 månader. 🌱🌱🌱

Nästa inlägg

En annorlunda dag

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x